Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MARDİNBüyükşehir Belediye Başkanı seçilen Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'nin (DEM Parti) adayı Ahmet Türk, görevine başlayarak, "Sivil toplum örgütlerimizle, halkımızla, kent konseyimizle ihtiyaçları belirleyeceğiz ve halkımıza hizmet edeceğiz" dedi.

        31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde oyların yüzde 57,4'ünü alarak Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen DEM Parti'li Ahmet Türk, partililer ile davul, zurna eşliğinde İstasyon Mahallesi'ndeki belediye binasına geldi. Burada belediye çalışanları tarafından karşılanan Türk, 31 Mart'ta mücadele ile büyük bir başarı elde edildiğini söyledi. Türk, "Bu başarı sadece Kürt halkının değil. Arap halkının, Süryani halkının, Tat halkının, Mıhelemi halkının da katkılarıyla güçlü bir şekilde seçimlerden çıktık. Elbette ki Mardin çok kültürlü, çok inançlı bir şehrimiz. Ona layık bir anlayışla yönetimimizi oluşturacağız. Sivil toplum örgütlerimizle, halkımızla, kent konseyimizle ihtiyaçları belirleyeceğiz ve halkımıza hizmet edeceğiz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler