Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Survivor rüya takımı!

        HEJA BOZYEL/ GAZETE HABERTÜRK

        Survivor adasından kim gitsin, kim kalsın tartışmaları başlamadan evvel, “Adaya kim gitsin” diye soralım dedik. Survivor adasına götürülebilecek, hem çok tartışılacak hem de eskileri aratmayacak isimler belirdi.

        Survivor yarışmasında asıl ödül para mı şöhret mi? 500 bin lira için günlerce aç kal, çamura gir çık, sineklerle ve çevrendekilerle mücadele et, bütün Türkiye tuvaletini nereye yaptığını konuşsun... Bu mudur olay? Milletimizi ekran başına kilitleyen Survivor Ünlülüler Gönüllüler bittikten sonra yarışmanın yeni bölümleri için birer ikişer isimler belli olmaya başladı. Mustafa Topaloğlu ve Özge Ulusoy’un tavsiye ettiği Merve Büyüksaraç gelecek sezon adaya gidecek isimler arasında sayılıyor. Öte yandan yeni Survivor’a kimler katılır muhabbeti de sürüp gidiyor. Yeni yarışmacıların Nihat Doğan’ın performansını yakalaması kolay olmayacak. Mesela bu yazı için görüşülen pek çok kimse Nihat Doğan’ın adadaki boşluğunu ancak Rasim Ozan Kütahyalı’nın dolduracağına inanıyor. İclal Aydın’ın adı ise dişi Nihat Doğan’lar arasında başı çekiyor. Eski bir jüri üyesi olan Armağan Çağlayan da adaya mutlaka yollanması gereken isimler arasında sayılıyor. Bir sevgi ünlemi olarak panpişi literatürümüze katan Hilal Cebeci ise kolektif zekânın adada görmek istediği başka bir isim.

        Survivor yarışmacısı kimdir?

        Bir dönem çok konuşulmuş, hatta baş tacı olmuş sonra çaptan düşmeye yüz tutmuş kişidir. Sporla alakasız bile olsa pek güçlü ve kuvvetlidir. Ne zaman ağlaması, ne zaman sinirlenmesi gerektiğini iyi bilir. Sürekli takım ruhundan bahsedip kazanılan yemeklerden takım arkadaşlarına bir lokma vermemeyi başarabilmelidir. Diğerlerinin zayıf noktalarını çabuk kavrar. Cesurdur, ataktır, enerjiktir, maharetlidir. Egosu, adadaki rüzgârdan olsa gerek, kısa zamanda iyice cilalanır.

        Hilal Cebeci ile Rasim Ozan Kütahyalı

        Rahşan Gülşan-Köşe yazarı

        Kesinlikle ilk seçimim Hilal Cebeci olurdu. Hilal Hanım Twitter rüzgârıyla yarışmanın en popüler insanı olabilir. Rasim Ozan Kütahyalı da iyi bir ekran karakteri olarak mutlaka bir şeylere bağırma imkânı bulup programın popülaritesini artırır. Armağan Çağlayan’ı da alırdım adaya. Arada bir “edep yahu” diye gürlemesi bile yeterli bence. Ömür Gedik ve Yonca Evcimik mutlaka olmalı. Bu kadar çok izlenen bir programda hayvan sevgisinin anlatılması çok değerli bence. Ben kavgalı Survivor istemezdim. İclal Aydın’ı koyardım o yüzden listeme. Tatlı tatlı hayatı anlatsın, şiirler okusun isteyebilirdim. E bu kadar keyif demişken Hüsnü Şenlendirici’yi de eklerdim ekibe, klarnetine de izin verirdim. Akşam el ayak çekilince ateşin etrafında tatlı tatlı meşk ederlerdi. Kavgacı bir ada istemezdim. Kavgadan çok sıkıldım televizyonda.

        ‘Banu Alkan’la Kuşum Aydın gitsin’

        Memet Güler-HT Magazin Yay. Yön.

        Hilal Cebeci: Survivor adası doğal ortamda seksi pozlar ve panpişlerine mesaj verebileceği yer olacaktır.

        Banu Alkan: Zaman zaman yükselttiği şöhreti yine diplere inen Alkan, yeniden şöhretini artırabilir ve kilolarından kurtulabilir. Yasemin Dalkılıç: Serbest dalış rekortmeni sporcu, Survivor’da serbest yükselişe geçer. Sportmen ve sakin kişiliğiyle Derya Büyükuncu’nun boşluğunu dolduracak yegâne isimdir.

        Nagehan Alçı: Gazeteci Nagehan Alçı, kızlar takımının elebaşı olur. Herkesi organize edip kameralara oynar. Erkeklere karşı savaşır ve polemikte Erol Köse’yle kapışır.

        Erol Köse: Son günlerde Twitter’da sanat dünyasına yönelik sert eleştirileriyle gündemde olan prodüktör Köse, adada da programın reyting selameti açısından faydalı olur. Son dakika açıklamalarıyla herkesin ipliğini pazara çıkarır.

        İlhan Mansız: Beşiktaşlıların ve Japonların en sevdiği futbolculardan İlhan Mansız, futbola erken veda ettikten sonra hayranlarıyla bir türlü kuramadığı ilişkiyi Survivor üzerinden kurabilir.

        Kuşum Aydın: Bir dönem sabah programlarının aranılan yüzüydü. Ama yıllar önce ortadan kayboldu. Survivor, onu eski neşesine kavuşturur.

        Halktan yarışmacı seçti

        Prof. Mehmet Ali Kılıçbay

        1. İstanbul’dan taksi şoförü, engebeleri rahatlıkla geçer.

        2. Kasap, yenilmeyecek şeyleri bile yedirtir, açlığı önler.

        3. Düşük gelirli kiracı, her türlü zorluğa alışıktır.

        4. Postacı, iyi yürür, dayanıklıdır.

        5. Kuyumcu, çok uyanıktır, her tür tehlikeyi fark eder.

        6. Balıkçı, adadakiler aç kalmasın.

        7. Erman Toroğlu, Acun Ilıcalı’nın havasını alsın ve ona baskın çıksın diye. Bonus: Gülşen ünlüler arasında olmalı, bazı yarışmalarda zayıf olmak işe yarıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ