Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Yer Gök Aşk - yusuf yol ayrımında

        Pazartesi ekranının ilgiyle takip edilen yapımlarından “Yer Gök Aşk” sürpriz gelişmelerin damga vuracağı sürükleyici bir bölümle takipçilerinin karşısına çıkacak.

        Bade kendi canına kıymaya çok yakındır ama Yusuf buna engel olur. Şeref, polislerin Havva’yı bulacağından çok emindir. Ne var ki işler istediği gibi gitmeyecektir. Bade, Yusuf’un telefonundan Havva’yı arar. Yusuf’un Bade’yle olduğunu öğrenen Havva’nın artık beklemeye tahammülü kalmamıştır. Remzi, Cüneyt’e yakalanır ve Havva’nın Ürgüp’te olduğunu ağzından kaçırır. Havva’ya giden Cüneyt büyük hayal kırıklığı yaşayacağından habersizdir. Havva’nın da Cüneyt’ten öğrenecekleri hiç hoşuna gitmeyecektir. Sabrını iyice yitiren Havva, Yusuf’la konuşmak için konağa gider. Yusuf artık seçimini yapmalı, hayatına Bade’yle mi, Havva’yla mı devam edeceğine karar vermelidir...

        Türkiye'nin en kapsamlı TV rehberi artık HABERTURK.COM'da. HT kalitesi, HT özgürlüğü, HT farkıyla içi dolu dolu, kullanımı kolay bir rehber sizleri bekliyor. Tıklayın ve bu özel sayfaları keşfetmeye başlayın.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ