Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Kanallar Star TV ekranlarında yayınlanan Melek programının bugünkü konuğu Cemil İpekçi oldu. Anne ve babasının hikayesini anlatan Cemil İpekçi, hem ağladı hem de ağlattı.

        Star TV ekranlarında yayınlanan Melek programının dünkü konuğu Cemil İpekçi oldu. Anne ve babasının hikayesini anlatan Cemil İpekçi, hem ağladı hem de ağlattı.

        Hayatını kaybeden annesinin yokluğunu çok hissettiğini kaydeden İpekçi, 'Onu kaybettiğimde tek bir şey anladım. Dünyada bir sürü aşklar yaşabilirsiniz, sizi birçok insan sevebilir ama hiç kimse sizi annenizin sevebileceği kadar sevemez ' dedi.

        İlerleyen dakikalarda babasından da bahseden ünlü modacı, babasından yıllar boyu nefret ettiğini söyledi.

        Babasının çok çapkın bir erkek olduğunu da sözlerine ekleyen İpekçi, 'Babama hayatım boyunca seni seviyorum diyemedim. Benim ayakta kalmamı sağlayan babamdır ' ifadelerini kullandı.

        "SEN BİZE BENZEMİYORSUN"

        Çocukluk yaşlarındayken babasının kendisine Zebur, Tevrat, İncil ve Kuran-ı Kerim kitaplarını verdiğini de hatırlatan Cemil İpekçi, babasının kendisine 'Sen bizlere benzemiyorsun. İlerideki hayatın farklı olacak. İnanç olarak da farklısın, bu yüzden bu kitapları oku ona göre karar ver' dediğini söyledi.

        Babasının hikayesini anlatmaya devam ederken kelimeler boğazına düğümlenen ve ağlamaya başlayan Cemil İpekçi, duygusal anlar yaşattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ