Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Diziler Tatar Ramazan'a 5 yeni oyuncu

        9 bölüm yayınlandıktan sonra sezon finali yapan, efsane filmin dizi versiyonu Tatar Ramazan yeni sezonda bambaşka bir şekilde dönüş yapacak. Vatan'dan Oya Doğan, dizide yeni bir hikaye kurulacağını yazdı. Ekibe katılan 5 yeni ismi açıkladı.

        DİZİ İSTANBUL'A TAŞINIYOR

        Dizinin en büyük sorunu başrol kadın oyuncusu Türkan Yılmaz’dı. Bir türlü Süreyya karakterini izleyici benimseyemedi. Sonunda da ölerek diziye veda etti. Gelelim, yeni sezon dedikodularına… Dizi, İzmir Tire’de çekiliyordu. Şimdi ekip İstanbul’a taşınacak.

        EKİBE KATILAN 5 YENİ İSİM

        Bülent İnal, Burak Yamantürk, Osman Soykut, Umut Karadağ ve Volga Sorgu’nun başrollerini paylaştığı Tatar Ramazan’a yepyeni oyuncular katılacak. Dizinin başrol kadın oyuncusu ayrılınca yeni bir hikâye kurulacak.

        O nedenle Özge Özpirinçci ve Burcu Kara diziye katılacak. Son olarak 20 Dakika’da izlediğimiz İlker Aksum, Tatar Ramazan’ın avukatı olarak dizide rol alacak. Ben bu habere çok sevindim. Aksum’un çok iyi bir karakter çıkaracağına eminim. Türk tiyatrosunun efsanevi ismi Haldun Dormen bu sezon Tatar Ramazan’da karşımıza çıkacak. Duvara Karşı’dan hatırlayacağınız Türk asıllı Alman oyuncu Birol Ünel’de diziye iki bölüm konuk oyuncu olarak katılacak. Tatar Ramazan Eylül'de yeni sezonunu açacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ