Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika: Giresun'da türkü evinde kadın cinayeti! Kablo ile boğdu

        Giresun'da İsmail Y., türkü evinde tartıştığı işletme sahibi Şengül Yeşilkaya'yı (52) kablo ile boğarak öldürdü.

        DHA'nın haberine göre olay, saat 01.30 sıralarında kent merkezindeki bir türkü evinde meydana geldi.

        Cezaevinden bir süre önce tahliye olduğu öne sürülen İsmail Y. ile türkü evi işletmecisi Şengül Yeşilkaya arasında tartışma çıktı.

        KATİL ZANLISI YAKALANDI

        Tartışma seslerini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İşletmeye gelen ekipler, boğaz kısmında darp izi olup, yerde hareketsiz yatan Şengül Yeşilkaya'nın hayatını kaybettiğini belirledi.

        REKLAM

        İncelemede kablo ile boğularak öldürüldüğü tespit edilen kadının cansız bedeni, otopsi için hastane morguna götürüldü. Olay sonrası kaçan İsmail Y., bugün öğle saatlerinde polis ekiplerince yakalandı. Şüpheli sorgusu için emniyete götürülürken, soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

        BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA

        Konuya ilişkin Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, bir işletmede dün gece yaşanan "kasten öldürme" olayına ilişkin kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla açıklama ihtiyacı duyulduğu belirtildi.

        Olayın bildirilmesinin ardından nöbetçi cumhuriyet savcısının olay yeri inceleme ekipleri eşliğinde gerekli incelemeyi yaptığı ve suç delillerinin muhafaza altına alındığı kaydedilen açıklamada, olayın şüphelisinin gözaltına alındığı, gözaltı süresinin bitimine müteakip adliyeye intikalinin gerçekleştirileceği ifade edildi.

        Açıklamada, kayıtların tetkik edildiği, maktulle ilgili uygulanan koruyucu ve önleyici herhangi tedbir kararı ve talebinin bulunmadığı belirtilerek, soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ