Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya TV’DE NE VAR? 'Güldür Güldür' geliyorlar!

        ECE SARUHAN / HT MAGAZİN

        Yapımcılığını BKM’nin, uygulayıcı yapımcılığını Elif Yakarçelik’in üstlendiği, Ali Sunal, Doğa Rutkay, Yeşim Ceren Bozoğlu, Çağlar Çorumlu ve Alper Kul gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı ‘Güldür Güldür’ adlı program, çok yakında birbirinden renkli skeçlerle Show TV ekranında olacak.

        Geçtiğimiz hafta sonu, çekimleri seyircili olarak BKM’de gerçekleştirilen programın kulisindeydim. Meltem Bozoflu’nun yönettiği, Murat Kepez’in senaryo editörlüğünü üstlendiği ‘Güldür Güldür’, bu sezon yenilenmiş bir kadroyla ekranda olacak.

        Ali Sunal, Alper Kul, Doğa Rutkay, Onur Atilla, Çağlar Çorumlu, Onur Buldu, Aziz Aslan, Yeşim Ceren Bozoğlu, Meltem Yılmazkaya, Yavuzhan Doğan, Dilşah Demir ve Burak Topaloğlu’ndan oluşan dinamik ekip, ekran başındaki izleyicileri ve kendilerini canlı canlı izlemek için bilet alıp BKM’ye gelenleri kahkaha dolu yolcukluklara çıkaracak. Benim gittiğim gün kuliste heyecan ve eğlence doruktaydı.

        Kadroya yeni eklenen oyuncular mutluluklarını dile getirirken, eskilerin dilinde birbirlerini ve seyirciyi ne kadar özledikleri vardı. Onur Atilla ile Onur Buldu, bu durumu, “Bu set bizde bağımlılık yaptı. Seyircilerimiz de sosyal medyadan ‘Sizi çok özledik’ mesajları atıyor. Ne mutlu ki yakında hasret bitiyor” diyerek özetledi. ‘Güldür Güldür’ün bir sonraki seyircili çekimi 24 Eylül’de BKM’de yapılacak. “Biletler gişede ve Biletix’te” diyor, sözü ekibe bırakıyorum...

        Ali Sunal:

        'AĞLANACAK HALİMİZE HEP BİRLİKTE GÜLÜYORUZ'

        ‘Güldür Güldür’ün ‘Aziz Hoca’sı Ali Sunal, “Bu bizim ekipçe çok sevdiğimiz, üzerine titrediğimiz bir proje” diyor. Skeçler başlamadan önce seyirciyle kurduğu diyalogların kendisi için çok değerli olduğunu belirten Sunal, ekliyor: “Her hafta 100’lerce kişi BKM’ye bizi izlemeye geliyor. Bunlardan 10’larcası çekim sırasında kendi hikâyelerini anlatıyor. Bilet alıp BKM’ye gelen herkes kadromuzun bir parçası oluyor. Birlikte eğleniyoruz, birlikte ağlanacak halimize gülüyoruz. Zaten sahnede çok mutluyuz. Buna bir de seyirci katılımı eklenince yaptığımız iş tadından yenmiyor.”

        Doğa Rutkay:

        'KULİSTEKİ SAMİMİYET SAHNEYE DE YANSIYOR'

        İyi oyuncularla aynı sahneyi paylaştığı için mutlu olduğunu belirten Doğa Rutkay, “Kulisimiz çok eğlenceli. Kendi aramızdaki şakalaşmalarımızı sahnede kullanıyoruz. Kulisteki samimiyet sahneye de yansıyor” diyor. ‘Güldür Güldür’ün seyirciyle oyuncu için bir buluşma noktası niteliği taşıdığını belirten Rutkay, ekliyor: “Seyircimiz çekimlere gelip söz alarak ya da sahneye çıkarak skeçlerimize dahil oluyor. Biz kendi içimizdeki farklı renkleri keşfederken onlar da içlerindeki oyuncuyu keşfediyor. Hep birlikte oyun oynuyoruz.”

        Yeşim Ceren Bozoğlu:

        'BKM'YE KOŞARAK GELİYORUM'

        Ekibe bu sezon dahil olan Yeşim Ceren Bozoğlu, sete koşa koşa geldiğini söylüyor ve ekliyor: “Alper, Doğa ve Çağlar benim çok eski arkadaşlarım. Ekibin kalanıyla da hemen kaynaştık. Kulisimizde muazzam bir emek ve eğlence bir arada.” Belli bir tipi canlandırmayacağını belirten Bozoğlu, “Daha çok doğaçlamalar üzerinden yürüyeceğim. Ali ile tatlı atışmalarımız olacağını düşünüyorum. 16 yıldır bu işi yapmama rağmen çok heyecanlıyım. Işıldayan oyuncularla aynı sahneyi paylaştığım için mutluyum” diyor.

        Çağlar Çorumlu:

        'ANTRENMAN SAHASI'

        Dışarıdan bakıldığında kolay gibi görünse de aslında her hafta yeni bir oyun çıkardıklarını belirten Çağlar Çorumlu, “Her hafta 6 skecin 3-4’ünde oynamak 3-4 yeni tip çıkarmak demek. “Bu, bir oyuncu için büyük şans. İçindeki farklı renkleri keşfediyorsun. ‘Güldür Güldür’ güzel bir antrenman sahası” diyor.

        Alper Kul:

        'SEYİRCİ BİZDEN KOMİK'

        Canlandırdığı ‘İsmail’ karakterinin bu sezon sokaktan da bildireceğini belirten Alper Kul, seyirciyle bir takım oluşturduklarını söylüyor ve ekliyor: “Ben seyircilerimizin bizden daha komik olduğunu düşünüyorum. En komik hikâyeler de, en yerinde eleştiriler de her zaman seyircimizden geliyor.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ