Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Kanallar Bu Tarz Benim Nur Bozar kimdir? Bu Tarz Benim'in en iddialı yarışmacısı Nur Bozar dikkatleri üzerine çekiyor, Nur Bozar, Bu Tarz Benim'in en sevimli yarışmacısı Nur Bozar

        Show TV’nin sevilen programlarından Bu Tarz Benim’de heyecan devam ediyor. Programın en çok dikkat çeken yarışmacılardan Nur Bozar güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor.1990 İstanbul doğumlu olan yarışmacı, Yeşilçam efsanesi Türkan Şoray’a olan benzerliği ve düzgün fiziği ile göz dolduruyor. Modellik ve mankenlik yapan Bozar, 2012 Miss Model Of Turkey yarışmasında Basın Güzeli olarak seçildi. Güzel yarışmacı, Babutsa'nın 'Yanayım' şarkısının klibinde rol alarak oyunculukta iddialı olduğunu da göstermiş oldu.

        Nur Bozar'ın Instagram tartışması

        Gizem Güler'in çektiği bir fotoğraf nedeniyle Nur Bozar ile Ayşenur Balcı arasında gergin anlar yaşandı.

        Gizem Güler'in Instagram'da paylaştığı karede Nur Bozar da bulunuyordu ve bu fotoğraf tartışmanın fitilini ateşledi.

        Tartışma sırasında Nur Bozar "Sosyal medyada çok aktif olan bir insan değilim. Bu yarışmayla beraber insanlar eklemiş. Yine de benim sosyal medyada çok fazla açıklamam ya da fotoğrafım yok" dedi.

        Ayşenur Balcı ise "Sen o sosyal paylaşım sitesini kullanmadığını söylüyorsun ama o gün elemeden çıktığın dakika 'Destekleriniz için çok teşekkür ederim' diye yazdın" şeklinde karşılık verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ