Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Mircea Lucescu gidecek, Şenol Güneş ya da Abdullah Avcı gelecek - Futbol Haberleri
        1

        Sabah'ın haberine göre; 2018 Dünya Kupası grup elemelerinde oynayacağımız 4 kritik maç ve sonrası için Şenol Güneş ve Abdullah Avcı kabul etmediği için göreve getirilen Mircea Lucescu ile yapılan 2 yıllık anlaşma, 2018'de sonlandırılacak.

        2

        Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, kendi içinde yaptığı değerlendirme sonrasında, "Mart ayına kadar maçımız yok. Bu süreyi hocayla geçebiliriz" fikri ağırlık bastı.

        3

        Bunun nedeni ise TFF'de herkesin aklında tek ismin olması, o da Şenol Güneş.

        4

        İlk görüşmede hatırlanacağı gibi Şenol Güneş, ay-yıldızlılara sıcak bakmış ancak hoca Beşiktaş'ı bırakmak istememiştı.

        5

        Siyah-beyazlı yönetim de iki takımı birden çalıştırmasına "Üçüncü şampiyonluk ve Avrupa hedefi" nedeniyle izin vermemişti.

        6

        Tekrar rotayı Güneş'e çevirecek olan TFF, Mayıs ayında hoca ve Beşiktaş'la masaya oturacak. Bir sürpriz olmazsa ay-yıldızlıların hocası yüzde 99 Şenol Güneş olacak. Bu A planı…

        7

        B planında ise Güneş'in alternatifi olarak Abdullah Avcı var.

        8

        Başakşehir ile çok başarılı bir grafik çizen tecrübeli teknik adama da TFF, Şenol Güneş'in durumuna göre sezon bitiminde teklifte bulunacak.

        9

        TAZMİNAT YOK!

        Hürriyet'in haberine göre ise Lucescu’nun sözleşmesi titizlikle yapıldı. Eğer TFF Yönetim Kurulu, Rumen teknik adamın sözleşmesine son verme kararı alırsa herhangi bir tazminat ödenmeyecek.

        10

        Maddi açıdan sorun yok ancak A Milli Takım’ın geleceğini belirleyecek bu kararı vermek tabii ki kolay değil.

        11

        3-2 kaybettiğimiz Arnavutluk maçının ardından TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve kurmayları bu kritik konuyu değerlendirmeye başladı. İyice düşündükten sonra kararlarını verecekler.

        12

        Fakat, TFF kulislerinde Lucescu’nun kredisinin tükendiği belirtiliyor. Önümüzdeki 4 ay maçı olmayan A Milli Takım’ın mart ayındaki hazırlık karşılaşmasına yeni bir teknik direktörle çıkacağı belirtiliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ