Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Recep Sert tahliye edildi! Recep Sert, borcunu ödemediği için tutuklanmıştı

        Bin 500 lira borcunu ödemediği gerekçesiyle Bursa İnegöl'de gözaltına alınanRecepSert, Bursa 2. İcra Ceza Mahkemesi kararıyla tutuklanmıştı. Cezaevinde 3 ay kalacak olanSert, zatürre başlangıcı sebebiyle Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Borcunun ödenmesinin ardından Recep Sert, tahliye edildi.Sert'in hastaneden de taburcu edildiği öğrenildi.

        Recep Sert, ünlü şarkıcı Haluk Levent öncülüğünde kurulan Anadolu Halk ve Barış Platformu (AHBAP) şubesi aracılığıyla ödenmesiyle serbest bırakıldı. Haluk Levent, bu gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu.

        HALUK LEVENT'E TEŞEKKÜR

        Evine dönen Recep Sert, Haluk Levent'e teşekkür etti. Ayağının tozuyla bir süre önce açtığı kafesine gelen Recep Sert, eşi ile birlikte açıklama yaptı. Recep Sert'in eşi Esma Sert, "Borçlarımız vardı. Bu sıkıntıları aşmaya çalışıyorduk. Fakat bir yerde tıkandık. Eşim cezaevine girmek zorunda kaldı. Sağlık durumu zaten cezaevinde kalmaya müsait değil. Doktor raporlarımız da vardı. Sanatçımız Haluk Levent ve AHBAP ekibinden Allah razı olsun. Kendileri bir şekilde avukatlarımıza ulaşmışlar ve borcumuzu kapatmışlar. Böylelikle bu durumu atlatmış olduk" dedi.

        Recep Sert ise, "Haluk Levent'ten Allah razı olsun. 12 bin lira borcumuz vardı. Hepsini ödediler. Tabii ki biz kimseden bir şey beklemiyorduk. Bir tek Haluk Bey bize bu konuda destek verdi. Herkesin kendine göre sıkıntıları olabilir. Bunlar gayet normal şeyler. Fakat işin içine sağlık da girdiği zaman daha farklı oluyor" dedi.

        Bursa İnegöl'de temizlemeye çalıştığı tüfeğin ateş alması sonucu yüzü tanınmayacak hale gelenRecepSert'e, 18 Temmuz 2013 tarihinde, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından yüz nakli yapılmıştı.

        REKLAM

        Beyin ölümü gerçekleşen Polonyalı turist 43 yaşındaki Andrzej Kucza'nın yüz ve çenesiSert'e başarılı bir operasyonla nakledildi. Türkiye'de yüz naklinde beşinci, çene naklinde ise ilk olanRecepSert, Akdeniz Üniversitesi'nde uzun süre tedavisi sırasında, bu hastanede çalışıp böbrek nakli olan ablasına refakat eden Esma Akyurt ile tanıştı.

        Sertile Akyurt arasındaki arkadaşlık kısa sürede aşka dönüşünce, hastaneden taburcu edilenRecepSert, Esma Akyurt ile 21 Aralık 2014 tarihinde İnegöl'de evlendi.

        Çiftin dünyaya gelen ve Hira Emine adını verdikleri kızları geçtiğimiz 26 Ocak tarihinde bir yaşını doldurdu. Yürümeye yeni başlayan Hira Emine çiftin ilgi odağı olurken, kızının babasına çok daha düşkün olduğunu söyleyen EsmaSertise, Hira Emine'nin fotoğraflarını Facebook'taki hesabında paylaştı.

        Mutlulukları peşpeşe gelenSertçifti bu sefer de kafe sahibi oldu. İnegöl'ün Mimar Sinan Bulvarı üzerindeSertçiftinin "Esma Waffle" kafeleri bir süre önce hizmete açıldı. Ancak çift haciz şoku yaşamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ