Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Kirpi Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kirpi Yavrusu Görmek Anlamı Nedir?

        Rüyada Kirpi Görmek

        Rüyada kirpi görmek rüyayı gören kişinin çevresinde merhamet yoksunu ve hile yapan kişilerin olduğuna işaret eder. Rüya sahibi bunlara karşı dikkatli olmalıdır. Bir başka yoruma göre rüyayı gören kişi yaşamında yeni bir başlangıç yapar ve bu süreçte eğer her şeyi iyi yönetebilirse başarıya ulaşabilir. Rüyanın hayırlı olduğunu düşünen alimlere göre de rüya sahibi kendisini mutlu edecek bir evlilik yapacaktır.

        Rüyada Kirpi Yavrusu Görmek

        Rüyada kirpi yavrusu görmek çeşitli anlamlara gelebilir. Bu rüyayı gören kişinin yaşamında yeni bir dönem başlar ve bu dönemde bu kişi başarılı olur. Rüyanın hayırlı olmadığını düşünen alimlere göre de bu rüyanın sahibi çevresinde beklemediği kişilerden zarar görebilir.

        REKLAM

        Rüyada Kirpi Öldürmek

        Rüyada kirpi öldürmek rüyayı gören kişinin karşı karşıya kaldığı zor bir dönemin ardından emek verdiği her şeyin karşılığını alacağına işaret etmektedir. Eğer rüyayı gören kişinin bir işi varsa bu işte başarılı olacağına inanılır. Bir başka yoruma göre de bu rüyayı gören kişi aniden olumsuz bir durumla karşılaşabilir ve bunun sonrasında büyük üzüntü yaşayabilir.

        Rüyada Kirpinin Diken Attığını Görmek

        Rüyada kirpinin diken attığını görmek rüyayı gören kişi zor ve üstesinden gelmekte zorlanacağı durumlar ile karşı karşıya kalabilir. Bu rüyayı gören kişinin çevresi konusunda dikkatli olması gerektiğine inanılır.

        Rüyada Kirpi Eti Yemek

        Rüyada kirpi eti yemek çeşitli anlamlara gelebilir. Bunlardan birine göre rüyayı gören kişi rakiplerini alt ederek başarıya ulaşacaktır. Bu sayede rüya sahibi çalışma yaşamında diğerlerinden önüne geçecektir. Rüya sahibi iş yerinde bazı sorunlar yaşayabilir. Bunların sonucunda rüyayı gören kişinin haklılığı anlaşılacaktır. Bir başka yoruma göre de rüyayı gören kişiye bir tuzak kurulabilir.

        REKLAM

        Rüyada Beyaz Kirpi Görmek

        Rüyada beyaz kirpi görmek, rüyayı gören kişinin yaşamını mutlu bir şekilde sürdüreceğine işaret eder. Genelde rüyayı gören kişinin sorunları varsa onları çözerek ailesi ile birlikte yaşamını istediği şekilde sürdüreceğine inanılır. Farklı bir yoruma göre de bu rüyayı gören kişinin yaşamında önemli bir değişim yaşanır.

        Rüyada Kirpi Yakalamak

        Rüyada kirpi yakalamak rüya sahibinin kısmetli ve huzurlu bir yaşamı olacağına işaret eder. Rüyayı gören kişi sorunlarından kurtulup kısa zaman içinde ferahlayacaktır. Aynı zamanda rüyayı gören kişinin kariyerinde de önemli bir atılımda bulunacağına inanılır.

        Rüyada Ölü Kirpi Görmek

        Rüyada ölü kirpi görmek rüyayı gören kişinin sıkıntılı süreçleri geride bırakıp rahatlayacağına işaret eder. Farklı bir yoruma göre de rüyayı gören kişi maddi sorunlarını çözer. Diğer yandan rüya sahibinin iş hedeflerine ulaşıp daha fazla para kazanacağına inanılır.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ