Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Göz çevresindeki kırışıklardan kurtulmanın yolları

        GÖZ ÇEVRENİZ KAYMAK GİBİ OLSUN

        Göz çevremdeki kırışıkları yok etmek için ne yapabilirim? Selen D./Manisa

        1’er çay kaşığı süt kaymağı, arı sütü ve gliserin yağını karıştırın. Bukarışımı sorunlu bölgeye sürüp 30 dakika bekletin. Ardından da yüzünüzü yıkayın. Formülü haftada 3 kez uygulayın. Bu, özellikle kuru ciltler için ideal bir formüldür.

        SAÇLARINIZ PARLAKLIK KAZANSIN

        Saçlarıma parlaklık kazandıracak bir formülünüz var mı? Elif B./Konya

        1 tutam pazı ile 1 tutam defne yaprağını 750 gram suyun içinde 5 dakika kaynatın. Demleyip süzdükten sonra içine 1 çorba kaşığı elma sirkesi katın. Karışımı gece yatmadan önce temiz saçlarınıza sürün. Sabah kalkınca saçlarınızı yıkayın. Formülü düzenli uygularsanız saçlarınız kısa sürede parlaklaşır.

        DEKOLTENİZ PATATESLE SIKILAŞSIN

        Doğum yaptıktan sonra göğüslerim sarktı. Sıkılaşmalarını ve dekolte bölgemin toparlanmasını sağlayacak bir reçeteniz var mı? Özlem Y./Balıkesir

        2 büyük boy patatesi blender’dan geçirerek sularını çıkarın. Her gece yatmadan önce bu suyu masaj yaparak göğüslerinize yedirin. Bu uygulama göğüs bölgenizdeki derinin toparlanmasını ve sıkılaşmasını sağlayacaktır.

        ÇİLLERİ GİDEREN KARIŞIM

        Burnumda çiller çıktı. Yok olmaları için ne yapmalıyım? Gamze T./İstanbul

        1 çay kaşığı toz tarçın, 1 yumurtanın akı ve 1 çay kaşığı üzüm çekirdeği yağını karıştırın. Bu karışımı cildinize sürün. 20 dakika beklettikten sonra ovarak çıkarın. Bu formül hassas ciltler için uygun değildir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ