Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ'ninKartepe ilçesinde, TEM Otoyolu'nda kullandığı motosikletin devrildiği kazada ölen berber Ali Karaali (41), memleketi Sakarya'nın Akyazı ilçesinde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

        Kaza, dün öğle saatlerinde TEM Otoyolu'nun Kocaeli'nin Kartepe ilçesi geçişinde meydana geldi. Ali Karaali'nin kontrolünü yitirdiği 06 BYY 167 plakalı motosiklet, devrildi. Her ikisi de kasklı olan Ali Karaali ve yanındaki kuzeni Serdar Karaali, motosikletle birlikte asfaltta sürüklendi. Bariyere çarpan Karaali'nin kolu koptu. Kazada yaralanan Serdar Karaali ile kuzeni Ali Karaali ve kopan kolu ambulansla hastaneye götürüldü. Ancak Ali Karaali, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Serdar Karaali ise tedavisinin ardından taburcu oldu.

        TOPRAĞA VERİLDİ

        Ali Karaali'nin cenazesi hastane morgundaki işlemlerinin ardından cenaze aracıyla memleketi Sakarya'nın Akyazı ilçesine gönderildi. Karaali, ilçenin Konuralp Mahallesi'ndeki Cevat Ayhan Kubbeli Yeni Camii'nde, öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verildi. Cenazeye kazadan yaralı kurtulan Serdar Karaali de katıldı. İlçede berberlik yapan Ali Karaali'nin yakınları cenazede gözyaşı döktü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler