Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Serdar Ali Çelikler'den Aykut Kocaman yorumu - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Habertürk Spor yazarı Serdar Ali Çelikler, NTV Spor'da yayınlanan Kırmızı Çizgi programında Fenerbahçe'nin teknik direktörü Aykut Kocaman ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

        2

        Bir insan 5 kere istifa eder mi? İstifa ettiyse etmiştir. İstifa etmek çok basit bir duruştur. 'Ben istifa ettim, hadi güle güle' dersin.

        3

        Aykut Kocaman zarf attı. Aziz Yıldırım'ın sıkışık bir zamanıydı ve yedi. Aziz Başkan unutmaz ama bunu.

        4

        "BEN DİYORUM KAKA, SEN DİYORSUN HOLMEN"

        2013 yılında Aykut Kocaman, Aziz Yıldırım'ın odasına gidip "Başkanım ben Holmen'i aldım" dedi.

        5

        Aziz Yıldırım, Kocaman'a "Ben Kaka, Arda diyorum sen Holmen diyorsun. Bize yıldız lazım" cevabını verdi. Kocaman ise "Ben bırakayım o zaman" dedi ve çıktı kapıdan.

        6

        Aykut Kocaman, Aziz Yıldırım ile kavga ettikten sonra Hasan Çetinkaya ile konuşuyor ve "Başkanla biraz atıştık. İki gün telefonumu kapatıyorum, merak etmeyin" diye mesaj atıyor.

        7

        Bu konuşmaların üstüne Fenerbahçe'den bir yönetici 'Aykut Kocaman istifa etti, biz de kabul ettik' dedi. Bu haber sonra patladı. Altyazılardan döndü. O saatten sonra 'istifa etmedim' de diyemezsin zaten.

        8

        Aykut Kocaman, Cumartesi günü aynısını yaptı. Tek fark o dönem sezon başıydı ve Ali Yıldırım o dönem yönetimde yoktu.

        9

        Aykut hoca çocuk gibi küsüyor. Yapısı bu. Yaşanmış olaylar bunlar. Yine aynısını yaptı. Ancak şimdi sezon başı değil, Ali Yıldırım var ve Aziz Yıldırım'ın seçim baskısı var.

        10

        Aziz Yıldırım'ın üstünde seçim baskısı olmasaydı Aykut Kocaman'ın blöfünü yemezdi, kesin gönderirdi.

        11

        Aziz Yıldırım bunu asla unutmaz. Bir defa olursa, "Hadi canım ufaktan, yol al buradan" diyeceksin. 5 kez 'istifa ettim' denilmez. Mehmet Demirkol '7 kez istifa etti' diyor. Olabilir, ona da inanırım. '10 kez etti' deseler de inanırım.

        12

        İyi bir profesyonele hayatta şartlar sunarsın. Bu şartlar olmazsa yola devam edemem dersin. Bu tehdit değildir. Oturur konuşursunuz. 'Ben gidiyorum, trip atıyorum' diye çıkıp gitmek nedir? Bir teknik direktörün telefonuna iki gün ulaşamamak nedir?

        13

        Böyle bir çalışan - patron ilişkisi olmaz. Hastalıklı bir ilişki olur bu. Bugün Fenerbahçe yönetiminde Aziz Yıldırım dahil Aykut Kocaman'ın arkasında duran kimse yok.

        14

        Aykut Kocaman, bu saatten sonra gerçekten istifa etse de inanmam. Gürcan Bilgiç bile Aykut Kocaman'ı eleştirmiş. Kıyamet habercisi...

        15

        İstifa bir duruş göstergesidir. Aykut Kocaman, zayıf duruşlu bir insan. Bu bir hakaret değil. Kişilik göstergesidir. Aykut Kocaman, zayıf kalıyor. Büyük takım asla yönetemez. Küçükken misket kavgası bile yapmamış. Toz toprağa girmemiş.

        16

        1 milyon Euro'ya Anderlecht'e gidecekken 4.5 milyon Euro'ya Dirar'ı Fenerbahçe'ye kim aldı? Aykut Kocaman aldı tabii.

        17

        Aziz Yıldırım ile Aykut Kocaman yarın istifa etsin, Sivasspor maçında 50 bin kişi olmazsa ismimi değiştiririm.

        18

        Bu işin sonunda iki A gider. Bu iki A, Aykut Kocaman ve Ali Yıldırım'dır. 'Başkan, kendi ayağına sıkıyor' lafını ben bizzat duydum. Bunu söyleyen adamlar, başkanın çok yakınları.

        19

        Aziz Yıldırım'ın yapacak tek bir işi var bundan sonra. Futbol takımını Ali Koç'a vereceksin. Tıpkı basketbolu Doğuş Grubu'na verdiği gibi. Ancak o zaman başkan olarak kalabilir.

        20

        Çelikler yabancı sınırlaması konusunda ise şöyle konuştu:

        21

        Yabancı sınırını yanlış tartışıyoruz. Yabancı sınırı, üretim politikamızı engelliyor mu engellemiyor mu? Veya senin üretimin artmış mıdır? Tartışmamız gereken konu budur.

        22

        Sayın Spor Bakanı Aşkın Bak, 2000 yılındaki Galatasaray'ı örnek vermiş yabancı sınırlaması getirmek için. 2000 yılı çok farklıydı. Şu an 2018 yılındayız. Her şey farklı.

        23

        Yurtdışından küçük bir şey getiriyorsun, kaç tane gümrük kontrolünden geçiyor. 5 milyon Euro verip transfer yapıyorsun hiçbir kontrolü yok.

        24

        Beni Federasyon Başkanı yapın, hiçbir sıkıntı yaşanmaz. Beni bir başkan yapın, 4 sene sonra kalkınmış bir futbol olacaktır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ