Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, Şırnak'ta çeşitli temaslarda bulundu.

        Eminoğlu, kentteki temasları kapsamında Şırnak Valisi Cevdet Atay ile valilik binasında bir araya geldi.

        Enes Eminoğlu, Atay ile yaptığı görüşmenin ardından Şırnak Üniversitesi yerleşkesinde bulunan Cezeri Kız Yurdu ve üniversite yerleşkesindeki Genç Ofis'i ziyaret etti.

        Burada gençlerle buluşan Eminoğlu, öğrencilerin talep ve önerilerini dinledi.

        Eminoğlu, gençlerin taleplerinin karşılanması için ilgili kurum ve kuruluşlarla irtibata geçileceğini, gerekli çalışmaların yapılacağını dile getirdi.

        Burada gazetecilere açıklama yapan Eminoğlu, kentte çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiğini ve Genç Ofis bünyesinde de 28 farklı alanda çalışmalar yapıldığını belirterek, "Gençlik merkezlerimiz, yurtlarımızla Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak Şırnak'taki gençlerimizin yanındayız. Her daim onlara bütün bu hizmetleri sunmak için elimizden geleni yapıyoruz." dedi.

        Kentte sağlanan huzur ortamıyla birçok çalışmanın da gerçekleştirildiğine işaret eden ve Cudi Cup Tenis Turnuvası'nın bu çalışmalardan biri olduğunu aktaran Eminoğlu, "İnşallah 2024'te de birçok sportif, sanatsal etkinliğin Şırnak'ta, Cizre'de, bütün bölgede olacağını biliyoruz. Bunları takip ediyoruz. Gençlerimizin yanında olmaya, festivallere, sportif ve sanatsal etkinliklere katılmak için buralarda olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler