Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Son transfer haberleri - (Beşiktaş Fenerbahçe Galatasaray transfer haberleri) - Futbol Haberleri
        1

        OĞUZHAN ÖZYAKUP BOMBASI!

        Fenerbahçe gündeme bomba gibi düşecek bir hamleye hazırlanıyor. Sarı-Lacivertliler, Beşiktaş'ın kaptanı ve Türk futbolunun en yetenekli isimlerinden Oğuzhan Özyakup'un transferi için harekete geçti. Çalışmalara çok gizli bir şekilde start verildi.

        2

        Fenerbahçe yönetimi sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan milli futbolcunun menajeriyle Ocak ayında temasa geçecek. Sarı-Lacivertliler'in çok yüksek bir teklif yaparak Oğuzhan'ın aklını çelmek istediği ifade ediliyor.

        3

        MÜTHİŞ İDDİA: 3.5 MİLYON EURO

        Bu sezon Beşiktaş'ta 1.5 milyon Euro garanti ücret kazanan Oğuzhan'a Fenerbahçe'nin 3.5 milyon Euro teklif edeceği konuşuluyor. Böyle bir durumda yıldız futbolcunun vereceği yanıt da büyük bir merakla bekleniyor.

        4

        BEŞİKTAŞ DA TEKLİF YAPTI AMA...

        Beşiktaş yönetimi de Oğuzhan'ın sözleşmesini uzatmak için girişimlerde bulunuyor. Fakat İngiliz kulübü Arsenal'in yüzde 30'luk paya sahip olması nedeniyle şu ana kadar görüşmelerden olumlu bir sonuç alınamadı. (Takvim)

        5

        DÜNYA YILDIZI GELİYOR

        Fenerbahçe, FFP anlaşması nedeniyle ocak ayında kiralık oyunculara yönelmişti. Ancak Josef’in 15 milyon Euro’ya (69 milyon TL) West Bromwich’e transfer olma ihtimali sonrası planlar değişti. Sarı-Lacivertliler, kendisi gibi FFP kıskacındaki PSG’nin yıldızı Javier Pastore’yi gözüne kestirdi.

        6

        PSG’nin ceza almaması için ara transfer döneminde 70 milyon Euro’luk (321 milyon TL) oyuncu satması gerek. Fransız basını, bu nedenle Di Maria, Pastore, Lucas Moura ve Ben Arfa’nın satış listesine koyulduğunu yazdı. Daha önce de Kanarya’nın gündemine gelen ve adeta başkan Yıldırım’ın hayallerini süsleyen Pastore için kollar sıvandı.

        7

        Yönetim, PSG ile temas kurarak, 28 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusunun şartlarını sordu ve beklemeye geçti. Pastore, 2011 yılından beri bu takımın formasını giyiyor. Arjantanli oyuncu, son dönemde gözden düştü ve sonunda satış listesine koyuldu. Pastore’nin sözleşmesi önümüzdeki sezonun sonunda bitecek. (Fanatik)

        8

        BEŞİKTAŞ'TAN RAFİNA HAMLESİ

        Beşiktaş yönetiminin, teknik direktör Şenol Güneş’in de onayını aldıktan sonra Bayern Münih’in Brezilyalı sağ beki Rafinha ile ilgili girişimlerde bulunduğu kaydedildi.

        9

        Alman deviyle sözleşmesi 30 Haziran 2018’de sona erecek olan 32 yaşındaki yıldız, ocak ayında bir başka kulüple ön protokol imzalama hakkına sahip.

        10

        Yönetimin Rafinha için kontratını koz olarak kullanacağı ve sezon sonunu beklemeden cüzi bir miktara işi bitirmek istediği kaydedildi. Bu sezon 14 maça çıkan Rafinha sol bekte de oynayabiliyor. (Akşam)

        11

        NDIAYE'YE İÇİN 18 MİLYON POUND

        İngiliz basınındaki haberlere göre; Newcastle, ocakta Galatasaray’a 18 milyon poundluk (92 milyon Türk Lirası) bir teklif sunacak. Bu rakam, aynı zamanda İngiliz ekibi için tarihinde bir rekor olacak. 27 yaşındaki futbolcu için sezon başında West Ham ve Galatasaray kapışmış ve kazanan Sarı-Kırmızılılar olmuştu.

        12

        Bu rakam, Galatasaray’ın Osmanlı’ya ödediği bonservisin iki katından da fazla. Ndiaye’nin, 15 Haziran 2019’dan itibaren 18 milyon euro karşılığında sözleşmeyi tek taraflı fesih hakkı var. (Akşam)

        13

        NARSINGH İDDİASI

        İngiliz basını, Fenerbahçe’nin Swansea’den Luciano Narsingh’i transfer etmek istediğini öne sürdü. Hollandalı futbolcunun takımında istediği kadar şans bulamadığı ve bu nedenle ayrılma planları yaptığı öğrenildi.

        14

        Narsingh, Swansea’ye imza atmadan önce de Sarı-Lacivertliler’in gündemine gelmişti. Geçtiğimiz sezonun başında Lens’i aldıran Advocaat, ara transfer döneminde de vatandaşı Narsingh’i istemişti.

        15

        İngiliz medyasında çıkan iddialara göre Sarı-Lacivertliler, 27 yaşındaki oyuncu için 5 milyon Euro’yu gözden çıkarttı. Hollandalı futbolcu her iki kanatta da görev yapabiliyor. (Fanatik)

        16

        BEBEK'TE ARDA TURAN BULUŞMASI

        Galatasaray'ın Arda Turan sevdası bitmedi... Milli futbolcu, adım adım yuvasına yaklaşıyor. Barcelona'da satılması düşünülen, ancak maliyeti nedeniyle transferi sıkıntılı olan Arda'yı kiralık olarak takıma geri kazandırmayı düşünen başkan Dursun Özbek, kaynak arayışlarında mutlu sona ulaştı.

        17

        Sarı-kırmızılı takımın forma sponsoru olan, ayrıca Barcelona ile de sponsorluk anlaşması bulunan NEF İnşaat'ın İcra Kurulu Başkanı Erden Timur ile Bebek'te bir balıkçıda bir araya gelen Özbek, bu transferin gerçekleşmesi konusunda el sıkıştı.

        18

        1.5 YILLIK KİRALAMA

        Önceki gece gerçekleşen görüşmede, sponsor kuruluşun Arda'nın ücretinin bir kısmını ödeme sıcak baktığı öğrenildi. Transferdeki en önemli sorun ise Arda'nın Ocak ayında mı, yoksa sezon sonu mu döneceği konusu. G.Saray 1.5 yıllık kiralama anlaşması düşünüyor. (Fotomaç)

        19

        İNGİLİZLER ÇILDIRDI

        İngiliz kulübü Tottenham, Dusko Tosic için kesenin ağzını açtı. Tecrübeli oyuncu için daha önce 8 milyon Euro öneren İngiliz kulübünün bu rakamı 10 milyon Euro'ya çıkardığı öğrenildi.

        20

        Beşiktaş Yönetimi'nin Tottenham'ın bu ısrarı karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadığı gelen bilgiler arasında yer alıyor. belirsizlik Tosic'in gitmesi durumunda stoper olarak sadece Pepe ve Vida'nın kalacak olması yönetimi ciddi olarak düşündürüyor.

        21

        BEŞİKTAŞ'TAN SAGNA BOMBASI

        Fransa'nın L'Equipe gazetesi, Manchester City ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2017'de sona erdikten sonra hiçbir kulüple sözleşme imzalamayan Bacary Sagna'nın devre arasında Beşiktaş'a gidebileceğini yazdı.

        22

        Diğer yandan Beşiktaş İzleme Komitesi'nden Gökhan Keskin, Arjantin-Nijerya maçında çok beğendiği Nijeryalı sağ bek Byran Idowu için rapor hazırladı. (Fotomaç)

        23

        SAVAŞAN HOLLANDALI

        "Uçan Hollandalı" Robin van Persie'de umduğunu bulamayan Fenerbahçe şimdi de bir başka Hollandalı Davy Klaassen'in peşine düştü. Yenilgiyi kabul etmeyecek, savaşçılığıyla takımı ateşleyecek oyuncu eksikliği çeken Fenerbahçe, bu açığı Everton'lu Klaassen'le kapatmak için kolları sıvadı.

        24

        Sarı- lacivertli kulüp bir süredir gündemde olan 24 yaşındaki yıldız için Everton'un kapısını çaldı ve 6 aylığına kiralama teklifi yaptı. Ancak İngiliz ekibi sözleşmesi 2022'de bitecek olan orta saha oyuncusu için yüksek bir bedel istedi.

        25

        hitc.com'da yer alan habere göre Everton, 6 ay için 2.2 milyon euro talep etti. Everton, Klaassen'i Ajax'tan 27 milyon euro'ya transfer etmişti.

        26

        Fenerbahçe rakamı yüksek bulsa da transfer dosyası kapanmadı. İki kulüp arasındaki pazarlık sürüyor. Klaassen'in Everton'da forma bulamaması Fenerbahçe'nin elini güçlendiriyor.

        27

        INTER, KENAN'IN PEŞİNDE

        A Milli Takım'ın Romanya ve Arnavutluk ile yaptığı hazırlık maçlarının kadrosuna ilk defa çağrılan Kenan Karaman'a dev bir talip çıktı. Tutto Mercato'nun haberine göre Inter, milli futbolcuyu transfer etmeyi planlıyor. Kenan'ın sezon sonunda Hannover 96'yla sözleşmesi sona erecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ