Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol EuroLeague Dörtlü Final'e yükselen Fenerbahçe Ülker İstanbul'a geldi - Basketbol Haberleri

        Maccabi'yi 3-0'lık seri sonucu eleyen Fenerbahçe Ülker, İsrail'den İstanbul'a 2.5 saate yakın bir uçuşun ardından geldi.

        Sarı-Lacivertli takımı Sabiha Gökçen Havaalanı'nda Fenerbahçeli yöneticiler ve kulüp idarecileri karşıladı. Yöneticilerin tek tek kutladığı basketbolcuları az sayıda taraftar da alanda karşılayıp tezahüratlarda bulundu.

        Taraftarların havaalanında özel ilgi gösterdiği Fenerbahçe Ülker Coach'u Zeljko Obradovic ise Final Four'a kalmalarını, "Fenerbahçe tarihi için çok önemli bir galibiyet. Çok mutluyuz, Final Four'a gidiyoruz. Öncelikle oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. Önemli olan kulüp çalışanları, başkanımız, sponsorlarımız en önemlisi de taraftarlarımız. Taraftarımız bizi her yerde, dünyanın neresinde olursa olsun inanılmaz desteklediler" ifadeleriyle yorumladı.

        "Bundan sonra neler olacak?" sorusuna da Sırp çalıştırıcı, "İlk olarak oyuncuları biraz dinlendireceğiz. Sonra Türkiye Ligi var. Bundan sonra da çok çalışacağız. Ama sezon sonuna kadar bütün taraftarların desteğini bekliyoruz. Burada bizi bekleyen herkese teşekkür ediyorum. Final Four için konuşmak çok erken. Daha 20 güün var. Ama en iyi şekilde Final Four'a çalışıp hazırlanmalıyız" yanıtını verdi.

        Yarı finalde rakiplerini belirleyecek Real Madrid-Anadolu Efes eşleşmesinde Anadolu Efes'in hala şansının olduğunu belirten Obradovic, "Sezon başından beri oyuncularımın hepsine kendilerini önemli hissetmelerini ve kendilerine sıra geleceğini söylüyorum. Takım içinde müthiş bir işbirliği var ve bu da sahaya yansıyor" diyerek sözlerini bitirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ