Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Dünya Kupası 2014 İspanya İspanya, İspanya Del Bosque, Vicente del Bosque - Dünya Kupası 2014 Haberleri

        2014 Dünya Kupası'nda Hollanda ve Şili'ye kaybederek gruptan çıkma şansını kaybeden İspanya'da teknik direktör Vicente del Bosque hakkında flaş bir açıklama yapıldı.

        İspanya Milli Takımı'nın Hollanda'ya 5-1, Şili'ye 2-0 mağlup olarak Dünya Kupası B Grubu'nda çıkma şansını kaybetmesinin ardından deneyimli teknik adam Vicente del Bosque görevini bırakacağının sinyallerini verdi. Ancak İspanya Futbol Federasyonu, Del Bosque'ye sahip çıktı.

        İspanya Futbol Direktörü Jorge Perez, "Federasyon olarak Del Bosque'nin arkasındayız. En iyi teknik direktörlerden birine sahipken neden bir değişiklik yapmak isteyelim?" diyerek deneyimli teknik adamın geleceğini tartışmak gibi bir durumun söz konusu olmaıdğını belirtti.

        Ayrıca Perez, "Henüz Del Bosque ile konuşmadık. Madrid'e döndüğümüzde sakin bir şekilde oturup konuşuruz. Del Bosque ile bir sözleşmemiz var ancak motivasyonunu kaybettiğini düşünüyorsa yollarımızı ayırabiliriz. Fakat şahsen ben, Del Bosque'nin görevinin başında kalmasını istiyorum. Onun eleştirilerden etkileneceğini sanmıyorum. Ailesi görevinden ayrılmasını isteyebilir ama biz ondan daha iyisini bulamayız. Del Bosque istifa etmiş değil. Eğer istifa etmek isterse, takımın başında kalması için ikna etmeye çalışacağız" şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ