Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'na tepki - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR

        Sarı-Kırmızılı taraftarların geldiği günden bu yana yere göğe sığdıramadığı Hamza Hamzaoğlu, Trabzon yenilgisi sonrası bu kez tepki çeken isim oldu. Genç teknik adamın sözleri ve yaptığı hamleler sıkça eleştirildi. Maç öncesi “Kaybetsek de hiçbir şey değişmeyecek” diyen Hamzaoğlu, 90 dakika bitiminde “Hiçbir şey bitmedi. Daha 7 maç var. Daha çok şey değişir. Önemli olan sezon sonunda zirvede kalmak” ifadesini kullandı.

        ‘POLLYANNACILIK YAPIYOR’

        Kritik deplasmandan puanla dönülerek liderliğin kaybedilmesine kızan taraftarlar, sosyal medyada topa tuttukları Hamzaoğlu’na, “Hoca peşinen maçı kaybederek çıkmış. Belki de şampiyonluk gidecek, hoca hiçbir şey kaybetmedik diyor. Pollyannacılık yapıyor” şeklinde tepki gösterdi. Ayrıca kupa maçında forma giyen Melo’yu oyuna almamasına kızan taraftarlar, genç hocanın oyuncu seçimleri ve maç sırasındaki hamlelerini de eleştirdi.

        ‘MELO HAZIR DEĞİLDİ’

        Hamza Hamzaoğlu, Melo’yu oynatmaması için “Hazır değildi. O yüzden oynatmadım” dedi. Burak’ın çıkması konusunda ise “Hafif sakatlığı vardı. Durumuna bakacağız” ifadesini kullandı.

        ASLAN SON 15 DAKİKADA BATIYOR

        Cimbom maçın sonlarını getiremiyor... Son 15 dakikada 13 gol yiyen G.Saray, bu istatistiğiyle sadece Balıkesir ve Erciyes’ten daha iyi bir performans gösterdi. Küme düşme adayı olan iki takım son 15 dakikada 14’er gol yedi. Bu kötü grafik, G.Saray’ın hem fizik hem de konsantrasyon olarak maçları erken bitirdiğini gösterdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ