Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Aziz Yıldırım’ın isteğiyle bugünden itibaren lig bitene kadar yöneticiler her gün Samandıra’ya giderek takıma moral takviyesi yapacak - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR | Ferudun NİĞDELİOĞLU

        Fenerbahçe’de başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler kalan 5 haftada 15 puan bekliyor. Rakiplerin puan kaybedeceklerine inanan yöneticiler yaptıkları sonrasında hem teknik direktör İsmail Kartal’a hem de futbolculara psikolojik destek verebilmek için olağanüstü hal ilan ettiler. Yöneticiler 3’erli 5’erli gruplar halinde her gün Samandıra’ya giderek takıma destek verecekler. Özellikle önümüzdeki hafta oynanacak 3 maç içik kolları sıvayan yöneticiler başkan Aziz Yıldırım’ın da isteğiyle ilk olarak Sivasspor maçıyla desteğe başlayacaklar. Yönetim Sivas deplasmanına da tam kadro giderek takımın yanında yer alacak. Ayrıca futbolculara olan ödemelerin kalan kısımlarını bu hafta içinde yaptırarak moral motivasyonu üst seviyeye çekilecek.

        KARTAL’A ÖZEL UYARI

        Bu arada teknik direktör İsmail Kartal ile görüşecek olan yöneticiler, “Koca sezonun sonuna yaklaştık ve 5 maç kaldı. Sen sakin ol ve kulaklarını her türlü eleştiriye tıka. İşine odaklan, gerisini bize bırak. Dışarıdan gelecek eleştirilere yanıt veririz” diyerek onun kafasının sadece Samandıra’da olmasını isteyecekler.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ