Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor'da transfer operasyonu - Trabzonspor Haberleri

        Fırtına transfer harekatına başlıyor. Hedefteki ilk isim ise Mevlüt Erdinç. Yanal daha önce Fransa'ya giderek St. Etienne forması giyen 28 yaşındaki gurbetçi ile anlaşmıştı. Fransa'nın Le 10 Sports sitesi, kulübüyle sözleşmesi 2017'de sona erecek Mevlüt için St. Etienne ile pazarlıkların sürdüğünü duyurdu. Mevlüt için Fransız ekibi 4 milyon euro talep ediyor. Bu sezon Fransa Ligi'nde 26 maçta 8 gol atan Mevlüt'ün de gelmeyi istemesi bordo-mavili yönetimin en büyük kozu. Yönetimin bu transferi lig bittikten sonra bitirmek istediği dile getiriliyor.

        HAKAN KALIYOR

        Devre arasında kiralık olarak gelmesine rağmen performansı ile herkesi kendine hayran bırakan Hakan Arıkan'ın bonservisini almak isteyen Trabzonspor, Kayserispor ile temasları hızlandırdı. Sarı- kırmızılı kulübün istediği 2 milyon euro'yu yüksek bulan bordo-mavililer, yeni bir teklif sunacak. Bu teklifte fiyatı biraz daha aşağı çekmek isteyen bordo- mavililer, lig bitmeden bu transfere son noktayı koymakta kararlı. Kendisine Trabzonspor dışında bazı kulüplerden de teklif geldiği öğrenilen Hakan Arıkan ise bordo-mavili takımda kalmak istediğini net bir dille açıkladı.

        7 MAYIS'TA KADRO DIŞI BIRAKILDI

        Ersun Yanal'ın istediği bir başka isim ise Kasımpaşa'nın forveti Adem Büyük. 3 yıldır Kasımpaşa forması giyen Adem ile ilgilenmeye başlayan bordo-mavililer, lig bittikten sonra önce kulübüyle ardından oyuncuyla bir araya gelecek. Kulübüyle 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan Adem için uygun bir bonservis bedeli belirleyen yönetim, Kasımpaşa'ya takas da dahil olmak üzere transfer teklifi sunacak. Beşiktaş maçında kendi taraftarları ile girdiği sözlü tartışma ve yaptığı el hareketi ile gündeme gelen ve sonrasında 7 Mayıs'ta kadro dışı bırakılan Adem'in bu sezon 7 golü bulunuyor.

        (Fotomaç)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ