Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Oyuncu satmadan transfer yapamayan Beşiktaş, Demba Ba’ya 15 milyon, Gökhan Töre’ye 10 milyon Euro değer biçti. - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR / Kartal YİĞİT

        Bir yandan transfer, bir yandan teknik direktör arayışları, bir yandan da Vodafone Arena’nın inşaatı... Yönetim; bu sorunları çözmek için büyük çaba sarf ederken, nakit akışı Kartal’ı en çok zorlayan konuların başında geliyor. UEFA ile mali disiplini sağlamak için yapılandırma anlaşması yapan ve Finansal Fair-Play nedeniyle oyuncu satmadan transfer yapamayan Beşiktaş, çareyi Demba Ba ile Gökhan Töre’de buldu. Attığı gollerle taraftarın gönlüne taht kuran Ba ile “Yerli Robben” lakaplı Töre’ye gelen teklifler yönetimin iştahını kabarttı.

        TÖRE’Yİ ARDALI ATLETİCO İSTİYOR

        Her iki yıldıza da gelen cazip teklifleri değerlendirme kararı alan Beşiktaş Yönetimi; Demba Ba için 15 milyon Euro, Gökhan Töre için ise 10 milyon Euro bonservis bedeli belirledi. Senegalli forvet Katar kulüplerinin ilgisini çekerken, Gökhan Töre için Arda Turan’ın takımı Atletico Madrid ve İngiltere Premier Lig ekibi Southampton nabız yokladı. Bugün yapılacak yönetim kurulu toplantısında bu durumu yöneticilerine aktarmayı düşünen Başkan Fikret Orman, eğer iki yıldızı istediği rakama satarsa transfer için bütçe oluşturacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ