Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Yılmaz Vural'dan Fenerbahçe'ye mesaj: "50 bin kişi orgazm olur" - Fenerbahçe Haberleri
        1

        HTSPOR | FERUDUN NİĞDELİOĞLU

        Türk futbolunun renkli simalarından Yılmaz Vural, teknik direktör arayışlarında olan Fenerbahçe'ye mesaj gönderdi ve “Buradayım” dedi.

        2

        İşte Yılmaz Hoca’nın sözleri:
        "Ben takımın başına geçeyim 50 bin kişiyi orgazm ederim. Taraftar oynatacağım futbolla büyülenir, keyiften dört köşe olur."

        3

        "Maç ortalaması 50 binden aşağı olmaz, biletler yok satar. Büyük para harcatmam. Şu anki takıma 3-4 oyuncu transfer edilsin ben bu işi götürürüm. Hem Avrupa’da hem Türkiye’de mutlu sona da ulaştırırım."

        4

        "Başkan Aziz Yıldırım, Rize maçında sevinç hareketi yapmışım onu kafasına takmış. ‘Ben varken buraya giremez’ demiş. Ersun Yanal için de bir çok şey demişti."

        5

        "Başkanın yıllardır istediği başarıyı getireceğime sözleşmeli olarak söz veriyorum. Başkan bana bu fırsatı versin, rahat rahat purosunu yaksın, maçları keyifle locasında izlesin"

        6

        Görevden ayrılan teknik direktör İsmail Kartal’ın, Galatasaray maçı sonrasında, “Haddimizi bilerek oynadık” açıklamalarını da eleştiren Vural şunları söyledi:

        10

        Teknik direktör İsmail Kartal ile yolların ayrılmasından sonra Fenerbahçe’deki hoca arayışları hızla sürüyor... Spalletti ve Bielsa ilk etapta konuşulan teknik direktör adaylarıydı.

        11

        Özellikle de Spalletti konusunda önemli mesafeler katedildi. Şimdi bu isimlere İtalya Milli Takımı’nı çalıştıran Antonio Conte de eklendi.

        12

        Başarılı hocayı özellikle başkan Aziz Yıldırım’ın da çok istediği öğrenildi. Bunun için de Sportif Direkör Terraneo, şu sıralar ağırlığı Conte’ye vermiş durumda.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ