Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den Arda Turan'a teklif - Fenerbahçe Haberleri

        Barcelona'ya transfer olan Arda Turan'ın, Katalan kulübünün cezasından dolayı 2016'ya kadar oynayamayacak olması Fenerbahçe'nin iştahını kabarttı! Sarı lacivertlilerden yıldız futbolcuya "Kapımız sana açık, gel 6 ay burada oyna" teklifi geldi!

        Fenerbahçe Yöneticisi İlhan Ekşioğlu, kişisel Twitter hesabından Arda'ya açık davette bulunarak "Arda Turan, Ocak ayına kadar Barcelona'da oynayamayacak. Başkanımızın önceki yıllarda yaptığı teklif doğrultusunda kapımız kendisine açıktır." diye yazdı.

        MENAJERİNE TEKLİF SUNULDU

        Başkan Aziz Yıldırım'ın Arda'yı Fenerbahçe formasıyla görmeyi çok istemesi transfer isteğinin bir numaralı nedeni. Fenerbahçe Kulübü bu konuda çok ciddi ve Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut'a teklif sunuldu. Daha önceki senelerde de Arda'ya resmi teklifte bulunan Sarı lacivertli yönetim Nani'nin imza töreni sırasında Ahmet Bulut ile kulüp binasında görüştü.

        Fenerbahçe böylece Ocak ayına kadar Arda'ya sarı lacivertli formayı giydirebilmek için ilk görüşmeyi yapmış oldu. Arda Turan cephesinin bu ilgiye nasıl cevap vereceğiyse şimdilik merak konusu.

        Barcelona'nın Ocak ayına kadar transfer yasağının bulunmasından dolayı Arda Turan resmi maça çıkamayacak. Bu yüzden Arda'nın Ocak ayına kadar kiralanması gündemde.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ