Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Roberto Mancini, Galatasaray'dan Alex Telles ve Semih Kaya'yı istiyor - Futbol Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR | ERHAN TELLİ
        Galatasaray’ın eski teknik patronu olan ve şu anda İtalyan devi İnter’i çalıştıran Roberto Mancini, Semih Kaya ve Alex Telles’ten vazgeçmiyor.

        2

        2 Ağustos’ta TT Arena’da G.Saray ve İnter arasında oynanacak hazırlık maçı için İstanbul’a gelecek olan deneyimli teknik adam, aynı zamanda bu iki isim için nabız yoklayacak.

        3

        Mancini, Cimbom’u çalıştırdığı dönemde Semih için “Türkiye’de en çok beğendiğim futbolcu” diyerek hayranlığını gizlememişti

        4

        Brezilyalı Telles’i de Galatasaray'a transfer ettiren Mancini, çok beğendiği iki oyuncuyu İnter’de görmek için düğmeye bastı.

        5

        MEDEL GÜNDEME GELEBİLİR
        Roberto Mancini’nin İtalyan kulübün yetkililerine hem Semih’i hem de Telles’i kesinlikle takımında görmek istediğini ve transferin olumlu bitmesi için ısrar ettiği kaydedildi.

        6

        2 Ağustos’ta oynanacak karşılaşma öncesinde iki kulübün kurmayları bir araya gelip transfer konusunda anlaşma zemini arayacak.

        7

        Hatırlanacağı gibi G.Saray’dan ayrılacağını belirten Felipe Melo için de Florya’nın kapısını çalan Mancini’den Brezilyalı oyuncu karşılığında Hamza Hamzaoğlu, Gary Medel’i istemişti ancak somut bir adım atılmamıştı.

        8

        Şimdi Semih ve Telles transferinde G.Saray’ın yeniden Gary Medel’i istemesi bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ