Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Mondihome Kayserispor Kayserispor, Trabzonspor'dan Zeki Yavru ile 1 yıllığına anlaştı - Futbol Haberleri

        Kadir Has Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan kulüp başkan vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, transfer çalışmalarını teknik heyetin raporu doğrultusunda sürdürdüklerini söyledi.

        Zeki Yavru'yu Trabzonspor'dan 1 yıllığına kiralık olarak kadrolarına kattıklarını belirten Ortaköylüoğlu, şöyle devam etti:

        "Bu sezon güçlü, hırslı, dinamik ve rekabetçi kadro kurma çabası içerisindeyiz. Oyuncumuzun da bu kadro yapısı içerisinde çok önemli rol oynayacağına inancımız tam. Hocamızın da çok istediği bir transferdi. İnanıyoruz ki futbolcumuz göstereceği performansla kulübümüze büyük katkılar sağlayacaktır. Transferin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, oyuncumuza başarılar diliyorum."

        Zeki Yavru da Kayserispor'da forma giyecek olmaktan mutluluğunu dile getirerek, "İlk defa hayatımda gurbete çıkıyorum. Bu benim için bir ilk, unutulmayacak bir ilk. Alışma sürecim belki biraz sürecek ama hocamı ve bazı futbolcuları tanımış olmak bu süreci kısaltacak. İnsanların yaklaşımı çok güzel. İyi bir ortam var burada. Hayırlısıyla lige iyi bir başlangıç yaparak, iyi bir sezon geçiririz" ifadelerini kullandı.

        Sözleşmenin imzalanmasının ardından Zeki Yavru, basın mensuplarına Kayserispor formasıyla poz verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ