Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor, Dinamo Moskova’nın Brezilyalı stoperi Douglas’la 3 yıllık anlaşmaya vardı - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor, Douglas FrancoTeixeira'nın kulübü Dinamo Moskova ile anlaştığını açıkladı. Bordo-mavili kulüp, 27 yaşındaki Brezilya asıllı Hollandalı stoper için Rus kulübüne 1 milyon 500 bin avro bonservis bedeli ödeyecek.

        Kulübün, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderdiği bildirimde, "Profesyonel futbolcu Douglas Franco Teixeira'nın kulübümüze transferi konusunda Dinamo Moskova ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Dinamo Moskova'ya sözleşme fesih bedeli olarak 1 milyon 500 bin avro ödenecektir" ifadelerine yer verildi

        Trabzonspor, daha sonra Douglas'ın sözleşme detaylarını da açıkladı. İşte oaçıklama:

        "Profesyonel futbolcu Douglas Franco Teixeira ile 2017-18 futbol sezonu sonuna kadar 3 (üç) yıllık anlaşma sağlanmıştır.

        Anlaşmaya göre oyuncuya ;

        2015-16 futbol sezonu için 1.550.000.-EUR garanti ücret + 5.000.-EUR maçbaşı ücreti,

        2016-17 futbol sezonu için 1.550.000.-EUR garanti ücret + 7.500.-EUR maçbaşı ücreti,

        2017-18 futbol sezonu için 1.550.000.-EUR garanti ücret + 7.500.-EUR maçbaşı ücreti ödenecektir."

        İKİ TRANSFER DAHA BİTEBİLİR

        Savunmasını güçlendirmek adına Nantes'in stoperi Papy Djilobodji ile uzun süredir ilgilenen Trabzonspor'un bu transferi de sonlandırmak için büyük uğraş verdiği vurgulandı.

        Ayrıca Avusturya'nın Rapid Wien takımının genç orta saha oyuncusu Louis Schaub'un da bordo mavililerin kadrosuna katmak istediği isimler arasında olduğu belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ