Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonsporlu futbolcu Kevin Constant gözaltına alındı! - Trabzonspor Haberleri

        Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alınan Trabzonsporlu futbolcu Kevin Constant, polis merkezindeki ifadesinin ardından savcılığa sevk edildi, ve buradan serbest bırakıldı.

        Trabzonspor'un Gineli futbolcusu Kevin Constant, Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alındı.

        Sabah 08.30 sıralarında Nice'e gitmek isteyen Kevin Constant, ekonomi bileti olmasına rağmen business polis noktasından geçmek istedi.

        İlk önce Turkish Ground Services (TGS) personeli ile tartışan Kevin Constant, daha sonra görevli personel tarafından polise şikayet edildi.

        Polise de hakaret ettiği öne sürülen Constant, kelepçelenerek gözaltına alındı.

        SAVCILIĞA SEVK EDİLDİ

        Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alınan Trabzonsporlu futbolcu Kevin Constant, polis merkezindeki ifadesinin ardından savcılığa sevk edildi.

        Götürüldüğü hastanede sağlık kontrolünden geçirilen deneyimli oyuncu, tekrar havalimanındaki polis merkezine getirildi. Polis, havalimanı güvenliği ve TGS personelinin şikayetçi olduğu Constant'ın ifadesinin alınmasının ardından savcılığa sevk edileceği bildirildi.

        SAVCI TROBZON TARAFTARI ÇIKTI

        Gökhan ARTAN-İSTANBUL

        Atatürk Havalimanı'nda polise ve personele küfür ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Trabzon'un Gineli futbolucusu Kevin Constant'ın ifadesini alan Bakırköy Adliyesi'nde görevli savcı Osman Uludüz de Trabzonspor taraftarı çıktı. Savcı Uludüz'ün Constant ile hatıra fotoğrafı çektirmesi sosyal medyada da büyük ilgi gördü

        İFADESİ ALINDI, SERBEST BIRAKILDI

        Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alınan Trabzonsporlu futbolcu Constant, sevk edildiği Bakırköy Adliyesi'nde ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

        Ekonomi sınıfı bileti bulunmasına karşın Business noktasından geçmek isterken görevlilerle tartıştığı ve onlara hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan Constant'ın, sevk edildiği Bakırköy Adliyesi'nde nöbetçi savcılık tarafından ifadesi tamamlandı.

        "Hakaret" ve "kamu görevlisine karşı görevi yaptırmamak için direnme" suçlarından ifadesi alınan Constant, daha sonra serbest bırakıldı.

        KADRO DIŞI KALMIŞTI

        Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon İtalyan ekibi Milan'dan kadrosuna kattığı Constant, disiplinsiz davranışları ile ön plana çıkıyor. Ersun Yanal'ın Trabzonspor'u çalıştırdığı dönemde izinli gününde gittiği Batum'da gece hayatında yakalanan tecrübeli oyuncu, teknik heyetin raporu doğrultusunda yönetim kurulu kararıyla kadro dışı bırakılmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ