Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Manuel Fernandes: Şampiyon olun şölene geliyim - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | KARTAL YİĞİT

        Belki Siyah-Beyaz formayla olan macerası iyi başlayıp kötü bitti, ancak bir gerçek ortaya çıktı ki, Manuel Fernandes’in Beşiktaş aşkı halen bitmedi. Lokomotiv Moskova-Beşiktaş maçından 1 gün önce HABERTÜRK’e özel açıklamalarda bulunan ve İstanbul’daki yıllarını unutamadığını belirten Portekizli yıldız, 90 dakika sonrası da soluğu Beşiktaş soyunma odasında aldı.

        Yarım saat boyunca Beşiktaş soyunma odasında kalan Fernandes, önce Siyah-Beyazlı oyuncularla tek tek tokalaştı, ardından teknik direktör Şenol Güneş ile tanıştı.

        Q17 İLE SICAK SOHBET

        Ardından Quaresma ve Oğuzhan başta olmak üzere eski arkadaşlarıyla sohbet eden Manuel, Beşiktaş’ın kalitesine şapka çıkardı.

        Portekizli maestro, “İzlediğim maçlarda görebiliyordum ama sahada çok daha net bir şekilde anladım. Beşiktaş gerçekten çok iyi bir takım olmuş. 10 kişi kalmamız bizi etkiledi ama böyle bir deplasmanda topa bizden daha fazla sahip oldunuz, oyunu kontrol ettiniz. Umarım bu gruptan Beşiktaş ile Lokomotiv Moskova el ele çıkar. Türkiye’deki şampiyonluk yarışında da sizi önde görüyorum. Umarım şampiyon olursunuz, ben de kutlamalara katılmak için İstanbul’a gelirim. Türkiye’deki takımım Beşiktaş. Bunu aklımdan çıkarmam mümkün değil” ifadelerini kullandı.

        Öte yandan aralarının bozuk olduğu iddia edilen Fernandes ile Quaresma’nın söylentileri yalanlarcasına samimi oldukları belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ