Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor İbrahim Hacıosmanoğlu'nun vukuatları... - Trabzonspor Haberleri

        HTSPOR

        Gaziantep maçı sonrası, karşılaşma hakemlerini Avni Aker’de zorla alıkoyan ve açıklamalarıyla büyük tepki çeken İbrahim Hacıosmanoğlu, daha önce benzer şekillerde gündem olmuştu. İşte Hacıosmanoğlu’nun akıllarda kalan vukuatları:

        1- Başkan seçildiğinde Bordo-Mavili taraftarların gönlünü kazanmak için nefreti körükleyecek nitelikte açıklamalarda bulundu.

        2- Fenerbahçe-Trabzon maçından sonra Saracoğlu’nun dışında aracından inerek kendisine tepki gösteren Sarı-Lacivertli taraftarlarla laf dalaşına girdi.

        3- Geçen sezonki Fenerbahçe karşılaşması öncesinde maçın hakemi Bülent Yıldırım’ı

        telefonla aradı. PFDK tarafından 6 ay hak mahrumiyeti ve 210 bin TL ile cezalandırıldı.

        4- G.Saray maçından sonra hakem Cüneyt Çakır’ın kararlarına tepki göstererek TFF’nin Riva’daki tesislerini bastığı ve MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu ile 1 saati aşan bir görüşme yaptığı iddia edildi.

        5- Trabzon’un, ligin 7. haftasında sahasında Konya’ya 2-1 mağlup olduğu maçtan sonra, “Bunlar hata değil. Resmen operasyon. Trabzon’a karşı mı yoksa bana karşı mı bilmiyorum. Ancak kimsenin yaptığı yanına kalmayacak” açıklamasında bulundu.

        6- Hacıosmanoğlu, belki de başkanlık döneminin en unutulmaz olayına önceki gün imza attı. Maçı kötü yönettiği ve penaltılarının verilmediği gerekçesi ile Çağatay Şahan ve beraberindeki 9 kişiyi 4.5 saat boyunca rehin aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ