Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor İbrahim Usta kapıyı tekmeledi (Trabzonspor - Gaziantepspor maçında yaşananlar) - Trabzonspor Haberleri

        HTSPOR

        BÜYÜK SKANDAL: TFF ÜYESİ USTA KAPIYI TEKMELEDİ

        Yaşanan olayla ilgili ortaya çıkan bir başka skandal da ağızları açık bıraktı... Organizasyondan sorumlu kurum TFF’nin Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi İbrahim Usta’nın da maçı Avni Aker’de takip ettiği öğrenildi.

        Ancak maç sonu yöneticileri sakinleştirmek yerine olayı körüklediği, duvarları yumruklayıp hakem odasının kapısını tekmelediği ve daha sonra küfürler yağdırıp stadı terk ettiği ifade edildi.

        HAKEMLER TRAVMA GEÇİRDİ

        Bir spor müsabakasında yaşananlar nedeniyle yaklaşık 4.5 saat rehin alınan hakemler, soyunma odasına adeta travma geçirdiler.

        Odada oldukları süre zarfında hakaretlere maruz kalan orta hakem Çağatay Şahan’ın ağladığı öğrenilirken, yardımcıların da yaşananlar nedeniyle oldukça tedirgin oldukları ifade edildi.

        TEKRAR TALEBİ

        Trabzonspor 2-2 biten Gaziantep maçının tekrar oynanması için Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuruda bulunacak. Penaltı pozisyonu sonrasında hakem Çağatay Şahan’ın karşılaşmayı durdurmadığını, G.Antepliler atağa kalktıktan sonra düdük çaldığını ve topun aut atışıyla oyuna sokulması gerektiğini belirterek kural hatası olduğu savunuldu. Genel sekreter Köksal Güney, “Maçta net bir kural hatası olduğu söyleniyor. Tekrar için başvuru yapacağız” dedi.

        ANTEP CEPHESİ HAKEME TEPKİLİ

        Trabzon cephesi hakem Çağatay Şahan’ı eleştiriyor ancak G.Antep Teknik Direktörü Mutlu Topçu ise haklarının yendiğini düşünüyor. İki golde de ofsayt olduğunu ifade eden Topçu, “Bizim erişebileceğimiz noktalar bu kadar. Gollerin ofsayt olup olmadığına bakın. 2 tane ofsayttan gol yerseniz nasıl olacak? Bizim etimiz bu budumuz bu! Bu kadar hatanın olduğu yerde daha fazlasını yapamayız” diyerek sitem etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ