Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Gaziantep FK_old Mutlu Topçu: 2 puan kaçtı - Futbol Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 14. Haftasında evinde Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan Gaziantepspor'da Teknik Direktör Mutlu Topçu, maçla ilgili görüşlerini dile getirdi.

        Fenerbahçe'nin formda bir takım olduğunu belirten Topçu, "İyi başladık. Rakip 10 kişi kaldı. İkinci yarı saldıracaklarını biliyorduk. Nitekim de saldırdılar. Nasıl hatalar yaptık bakmak lazım." dedi.

        Maçın son dakikalarında Orkan ile Caner arasında yaşanan ve penaltı itirazlarına sebep olan pozisyonla ilgili de konuşan Topçu, "İyi basmışlar ki ayakkabısı yırtılmış Orkan'ın. 1 puan iyi gibi ama 2 puan da kaçtı." şeklinde konuştu.

        BASIN TOPLANTISI

        Spor Toto Süper Ligi'nin 14. haftasında Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan Gaziantepspor'un teknik

        direktörü Mutlu Topçu, iyi bir mücadele ortaya koyduklarını söyledi.

        Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Mutlu Topçu, son 4 maçını kazanmış, formda bir takıma karşı mücadele verdiklerini belirterek, "Zor olacağını biliyorduk. Özellikle hava hakimiyeti çok üst düzeyde olan oyunculara sahipler. Oyuna iyi başladık. Çalıştığımız bir pozisyon sonrasında gol bulmak sevindirici" dedi.

        Golün ardından rakiplerinin 10 kişi kalmasının kendileri adına avantaj oluşturduğuna dikkati çeken Topçu, şöyle konuştu:

        "İkinci yarıda doğal olarak uzun toplarla oynamaya çalıştılar. Dönen toplarda daha mantıklı olabilirdik. Yani kazandığımız toplarda daha akıllıca ve sakin olabilirdik. Ama her ne kadar sakin olunması gerektiğini söyleseniz de neticede rakip Fenerbahçe. Son dakikalarda verilmeyen bir penaltımız var gibi görünüyor. Çünkü o kadar kritik ki dönüşünde de kontra atakta az kalsın gol yiyorduk. Top direkten döndü. Fenerbahçe gibi takımdan 1 puan almak sevindirici ama sonuç itibariyle 2 puanı kaybettiğimizi söyleyebilirim."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ