Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor, Eskişehir karşısında moral arıyor - Trabzonspor Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında sahasında Fenerbahçe'ye 4-0 mağlup olarak son 3 haftada 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan bordo-mavililer, Eskişehirspor'u deplasmanda yenerek hem 3 puan hem moral kazanmayı hedefliyor.

        MUSTAFA VE AKAKPO SAVUNMAYA DÖNÜYOR

        Trabzonspor savunmasının iki önemli ismi Mustafa Yumlu ve Akakpo Teknik Direktör Hami Mandıralı'nın forma vermesi halinde Eskişehirspor maçında forma giyebilecek. Sarı kart cezası nedeniyle Fenerbahçe maçında forma giyemeyen Mustafa Yumlu ile sakatlıktan kurtulan Akakpo'ya Eskişehirspor ile oynanacak olan karşılaşmada Mandıralı'nın forma vermesi bekleniyor.

        GENÇLERE ŞANS DOĞDU

        Trabzonspor'da 6 futbolcunun kadro dışı bırakılmasının ardından, genç oyunculara şans doğdu. Ligin geri kalan bölümünde genç oyunculara forma vermeyi planlayan ve önümüzdeki sezona bazı isimleri taşımayı hedefleyen bordo-mavililerde Teknik Direktör Hami Mandıralı, Eskişehirspor karşısında bazı oyuncuları oynatmayı planlıyor. Zaman zaman A takım ile antrenmana çıkan Abdülkadir Ömür, Melih Kabasakal, Savaş Çakır ve Semih Karadeniz A takıma kadrosuna dahil edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ