Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Vitor Pereira: Tıklım tıklım dolu bir stat beklerdim - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / AHMET SELİM KUL

        Teknik direktör Vitor Pereira, şampiyonluk şansları için “Mucizeye ihtiyaç yok” derken tribünlerin boş kalmasından dolayı da taraftarlara sitem etti...

        Portekizli çalıştırıcı, “Gaziantepspor maçında tıklım tıklım dolu stat beklerdim. Bu maçı kazandığımızda Beşiktaş ile aramızdaki puan farkı 3 olacak ve daha 3 hafta var. Çok da büyütülecek bir fark değil. Bu maçı kazandığımız takdirde çok zor mu 3 puanın kapanması 3 maçta? Mucize mi gerekir, hayır. Taraftarlarımız inanmaya devam etmeli. Şampiyonluk için mucizeye ihtiyacımız yok. İki takımın da zorlu maçları var. Kendi maçlarımızı kazanmak zorundayız. Bizim de Beşiktaş’ın da son 3 haftada zorlu maçları var. Taraftarımız Medipol Başakşehir maçında da tribünleri doldurarak kulüplerine olan aşklarını ve sevgilerini göstermeliler. Medipol Başakşehir karşısında şampiyonluk yolunda kilit bir maça çıkacağız” dedi.

        ‘TAKIMIMIZ KÖTÜ OLSAYDI, İNANMAZDIK ZATEN’

        Portekizli çalıştırıcı, “Önümüzde Torku Konyaspor’la kupa finaline çıkma mücadelemiz var. O maçı kazanarak devam etmek istiyoruz. Beşiktaş kupa finalinde olmayacak, bunu biliyoruz. Medipol Başakşehir çok iyi bir sezon geçiriyor. Sonra göreceğiz neler olacağını. Sezon sonunda bu 3 maç bittiğinde kimin kutlama yapmak için elinde yeterli neden olduğunu hep birlikte göreceğiz. İnanmalıyız. Birlik olduğumuzu herkese göstermeliyiz. İnancımızı yitirmeyeceğimizi, farklı bir kulüpte olduğumuzu ve bunu hissettiğimizi göstermeliyiz. Takımımız kötü olsaydı, inanmazdık zaten. Şampiyonluğu kazanırsak bunun kesinlikle sıra dışı olmayacağı bir dönemdeyiz” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ