Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray sponsorla dünya yıldızı Edin Dzeko'yu getiriyor iddiası - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'ın eski izleme komitesi koordinatörü Mahmut Alpaslan, Radyospor'da katıldığı programda sarı kırmızılı kulübün transfer politikasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

        Alpaslan, "Galatasaray'ın çok kaliteli bir forvete ihtiyacı var. Türkiye'den Rodallega, Eren Derdiyok'tan bahsediliyor; ama bence çok farklı bir isim gündemde" dedi.

        Mahmut Alpaslan, Edin Dzeko transferinin maddi anlamda nasıl gelişeceğini açıklarken; ''Şu anda bir sponsorluk projesi var. Gerçekleştiği taktirde Edin Dzeko gelebilir. Dzeko'nun gelebileceğine, olmazsa bile o ayarda bir forvetin alınacağına inanıyorum. Menajerlerinin 'Roma'da devam edecek' açıklaması son derece politik. Önümüzdeki günlerde çok şey değişir" dedi.

        RODALLEGA İÇİN RET

        Akhisar Başkanı, "Rodallega hakkında çıkan yalan haberlerden bıktık. Kulübe gelen resmi bir teklif yok. Rodallega'yı kesinlikle satmayacağız. Galatasaray'dan teklif gelmesin." demişti.

        GEÇEN SEZON DÜŞÜŞ YAŞADI

        Geçtiğimiz sezon Roma’da forma giyen golcü oyuncu Edin Dzeko, 8 gol atabildi. Serie A’da 31 maça çıkan Dzeko, 5 kez de asist yaptı. Şampiyonlar Ligi’nde de 7 mücadelede şans bulan Bosna-Hersekli yıldız, 2 gol 1 asist yaptı. Toplamda Roma formasıyla, 39 resmi maçta 10 gol 6 asistlik bir performans gösteren 30 yaşındaki forvet, beklentilerden uzak kaldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ