Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Adem Büyük: "Devamı gelecek" - Kasımpaşa Haberleri

        Kayseri’yi evinde 3-1’le geçerek adeta nefes alan Kasımpaşa’nın kaptanı Adem Büyük, gerçek kimliklerini sahaya yansıtmaya başladıklarını söyledi. 3 puanın kazanılmasında önemli rol oynayan Büyük, daha iyi yerlere geleceklerini dile getirdi.

        İlk 5 haftada oyun olarak kötü olmadıklarını belirten tecrübeli oyuncu, “Bursa maçında zaten takım olarak neler yapabileceğimizi göstermiştik. Ancak bunu skora yansıtamadık. Kayseri maçında üstün olan taraf bizdik, pozisyonlara giren taraf da bizdik. Yediğimiz gol dışında rakibe pozisyon vermedik. İkinci yarıda rakip 10 kişi kaldıktan sonra oyunun kontrolünü iyice elimize aldık. Attığımız gollerle de 3-1 kazandık” ifadelerini kullandı.

        'DAHA ÜST SIRALARDA OLABİLİRDİK'

        Yakaladıkları olumlu havayı gelecek haftalara da yansıtacaklarını belirten Adem Büyük, “İnşallah bundan sonra devamı gelecektir çünkü takım olmaya başladık. Puanlar birbirine yakın. Geçen hafta da kazanmış olsaydık bu hafta 8.-9. sırada olabilirdik. Sıralamada üzerimizde yer alan takımların kazanamaması bizim için avantaj oldu” dedi. Milli aradan sonraki Gaziantep maçının önemli olduğunu belirten 29 yaşındaki golcü, “Kazanınca Antep’i de yakalamış olacağız. İçerideki maçlarımızı kazanmak zorundayız. Dışarıdaki karşılaşmalardan da ne kadar puan alırsak bizim için o kadar iyi olacak” diye konuştu.

        ‘TARAFTARLA İYİ YERLERDE OLURUZ’

        Adem Büyük, taraftarların stada gelip desteklemelerini istedi. Stadın konumunun çok müsait olduğunu dile getiren yıldız oyuncu, “Gelip bizim yanımızda olsunlar. Konum olarak en şanslı takım Kasımpaşa. Bize verecekleri destekle daha iyi yerlere gelelim” dedi.

        ‘FATİH HOCA'NIN KENDİ GÖRÜŞÜ’

        Arda Turan’ın, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından Milli Takım’a alınmamasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Adem Büyük, “Her iki tarafın da kendisine göre haklı yanları vardır” dedi. Büyük, “Hocanın kişisel görüşü. Ama kadroda yer almamasının, Arda’nın formundan dolayı olmadığını düşünüyorum. Çünkü Arda üst düzey bir futbolcu. Form grafiği de çok iyi ama hem hocanın hem de Arda’nın bildiği şeyler vardır. İnşallah bu durum takım için zararlı olmaz” şeklinde görüş belirtti.

        ‘EREN BÖYLE GİDERSE GOL KRALI OLUR’

        Adem Büyük, sezon başında Kasımpaşa’dan G.Saray’a transfer olan ve sezona harika başlayan Eren Derdiyok için “Böyle giderse gol kralı olacaktır” yorumunda bulundu. G.Saray’ın bu sezon elde ettiği puanların büyük bölümünü Eren Derdiyok sayesinde kazandığını belirten Büyük, “Ben zaten O’na da söyledim. İki haftada bir gol atarsa ve arada bir maçta 2 gol atarsa kesin kral olur” diye konuştu.

        HABERTÜRK SPOR | VOLKAN KÖSE

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ