Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Ligi Manchester United-Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda izlenebilecek? - Futbol Haberleri

        UEFA Avrupa Ligi'nde A Grubunun lideri Fenerbahçe, grubun dişli takımlarından Manchester United ile karşılaşacak. İngiltere'de oynanacak Manchester United-Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta başlayacak? İşte karşılaşma hakkında detaylı bilgiler...

        MANCHESTER UNİTED-FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

        Avrupa Ligi'ndeki ekibimiz Fenerbahçe 20 Ekim Perşembe günü Manchester United ile karşılaşacak. Old Trafford Stadyumu'nda oynanacak mücadele 22.05'te başlayacak.Bu maçı Tivibu Spor 2 kanalı naklen yayınlayacak.

        MANCHESTER'LI YETKİLİLERDEN FENERBAHÇE'YE ZİYARET

        UEFA Avrupa Ligi A Grubu maçında 3 Kasım Perşembe günü Fenerbahçe ile karşılaşacak İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın yetkilileri Sarı-lacivertli kulübü ziyaret etti.

        Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'ni gezen Manchester United Kulübü Genel Sekreteri John Alexander ve beraberindeki heyet, Fenerbahçe Spor Kulübü Dış İlişkiler Departmanı yetkilileriyle maç günü uygulamaları, taraftarların stada giriş çıkışları ve diğer prosedürler hakkında yaklaşık 1.5 saat süren bir toplantı yaptı.

        Tribünleri ve saha içini gezen İngiliz kulübün yetkilileri, daha sonra Fenerbahçe Televizyonu'nun yeni stüdyolarını da ziyaret etti. Manchester kulübünün genel sekreteri John Alexander, Fenerbahçe Televizyonu'ndan övgüyle bahsederek, "Aslında şaşırdığımı itiraf etmeliyim. Maçla ilgili statta incelemeler yapıyorduk ve kulüp televizyonunuzun yeni ortamını da görme fırsatı bulduk. Kesinlikle çok etkileyici buldum. Manchester United TV çalışanları burayı görse inanın kıskanırlar. Birkaç hafta sonra maça geldiğimizde daha geniş incelemeler yapıp, kendi televizyonumuza birkaç tavsiyede bulunacağım" dedi.

        Alexander ve beraberindeki heyet, daha sonra incelemelerini tamamlayarak stattan ayrıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ