Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, Fabio Coentrao için yarışıyor - Galatasaray Haberleri
        1

        Real Madrid’le satın alma opsiyonlu kiralık anlaşma konusunda pazarlıklara başlayan G.Saray, Jorge Jesus’un çok istediği Portekizli yıldızın aklını çelmek için de 3.6 milyon Euro’yu gözden çıkardı.

        2

        Gazete Habertürk'ün haberine göre sarı-Kırmızılılar, yeni sezonda renklerine bağlamak istediği Portekizli Fabio Coentrao’nun transferi için seferber oldu.

        3

        Real Madrid’in gözden çıkardığı 29 yaşındaki yıldız oyuncuyu satın alma opsiyonlu kiralamak için resmen pazarlıklara başlayan Galatasaray, Sporting Lizbon’un da devreye girmesi nedeniyle elini çabuk tutmaya çalışıyor.

        4

        2019’a kadar sözleşmesi bulunan Coentrao’ya yıllık 3.6 milyon Euro civarında bir rakam önerileceği, Real Madrid’in kiralamaya yanaşmama ihtimaline karşılık 5-6 milyon Euro’luk bir bonservis bütçesi ayrıldığı bildirildi.

        5

        İKNAYA ÇALIŞACAKLAR
        Lizbon’u çalıştıran Jorge Jesus’un, Portekizli oyuncuyu çok istediği, bunu duyan G.Saray’ın da oyuncuyu ikna için kesenin ağzını açtığı öğrenildi.

        6

        Şampiyonlar Ligi’nde ön eleme oynayacak olan Sporting Lizbon’dan daha fazla ücret verip Coentrao’nun aklını çelmeye çalışacak olan yönetim, sözleşmeye de gelecek sezon şampiyon olunması halinde yüksek bir bonus koyup ünlü futbolcuyu iknaya çalışacak.

        7

        Kiralık gittiği Monaco'dan sezon başında Real'e dönen Coentrao, İspanyol devinde sadece 6 maça çıktı, 1 asist yaptı.

        8

        ALTERNATİFİ MACIEJ RYBUS
        Sarı-Kırmızılılar, Fabio Coentrao transferinde pürüz çıkması ihtimaline karşılık B planını da yaptı.

        9

        Geçen sezon adı Beşiktaş’la da anılan Lyon’un Polonyalı sol beki Maciej Rybus’un ismi transfer gündemine alındı.

        10

        Fransız ekibiyle 2019’a kadar sözleşmesi bulunan Rybus, solda hem bek hem de kanat oynuyor.

        11

        Bu sezon Lyon’da toplam 26 maça çıkan Rybus 2 de asist yaptı.

        12

        Bu arada Tudor’la yıldızı barışmayan Sneijder’ı sezon sonunda göndermeyi düşünen Galatasaray, muhtemel taraftar tepkilerini Hatem Ben Arfa’yı alarak en aza indirmeyi düşünüyor.

        13

        Nice’te harika bir sezon geçirdikten sonra PSG’ye transfer olan Tunus asıllı Fransız yıldız, yeni kulübünde beklediğini bulamadı.

        14

        Ayrılmayı düşünen 30 yaşındaki Hatem Ben Arfa için PSG’yle temasa geçen Galatasaray, bu transferi bitirmesi halinde Sneijder’a gelecek teklifleri değerlendirmeye alacak.

        15

        SİNAN GÜMÜŞ, BENFICA'YA

        Öte yandan Portekiz gazetesi O Jogo ise Galatasaraylı Sinan Gümüş’ün Benfica’ya önerildiğini, bu transfere sıcak bakıldığını yazdı.