Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, Coentrao ve Zabaleta'nın peşinde! - Galatasaray Haberleri
        1

        Kadroya en az 8 oyuncu takviyesi yapmak isteyen Galatasaray, Sarı-Kırmızılılar, bir süredir forvet hattı için bonservisi Valencia'da bulunan ve şu an İngiltere Premier Ligi'nde Middlesbrough'da kiralık olarak oynayan Alvaro Negredo'yu listesine almıştı.

        2

        Sporx'in haberine göre; Teknik direktör Igor Tudor'un yönetime verdiği rapor doğrultusunda da sağ ve sol bek pozisyonları için ana hedefler oluşturuldu.

        3

        Lionel Carole'dan solda bir türlü beklenen verimi alamayan Aslan, Real Madrid'de forma şansı bulamayan ve sezon sonu ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Fabio Coentrao'yı ısrarla istiyor.

        4

        Sözleşmesi 2019'da bitecek olan 29 yaşındaki oyuncu için ülkesi Portekiz'in önde gelen takımlarından Sporting Lizbon'un da devrede olduğu konuşuluyor.

        5

        HEMEN BAŞLANACAK
        Cim Bom, Coentrao'yu düşük bir bedelle takıma katmak için İspanyol deviyle yakında görüşmelere başlamayı planlıyor.

        6

        Real Madrid'le satın alma opsiyonlu kiralık anlaşma konusunda pazarlıklara başlayan Galatasaray, Jorge Jesus'un çok istediği Portekizli yıldız Fabio Coentrao'nun aklını çelmek için de 3.6 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

        7

        Real Madrid'in gözden çıkardığı 29 yaşındaki yıldız oyuncuyu satın alma opsiyonlu kiralamak için resmen pazarlıklara başlayan Galatasaray, Sporting Lizbon'un da devreye girmesi nedeniyle elini çabuk tutmaya çalışıyor.

        8

        İKNAYA ÇALIŞACAKLAR
        2019'a kadar sözleşmesi bulunan Coentrao'ya yıllık 3.6 milyon Euro civarında bir rakam önerileceği, Real Madrid'in kiralamaya yanaşmama ihtimaline karşılık 5-6 milyon Euro'luk bir bonservis bütçesi ayrıldığı bildirildi.

        9

        Lizbon'u çalıştıran Jorge Jesus'un, Portekizli oyuncuyu çok istediği, bunu duyan G.Saray'ın da oyuncuyu ikna için kesenin ağzını açtığı öğrenildi.

        10

        SAĞDA ADAY ZABALETA
        Diğer taraftan ise Sabri, Cavanda ve Linnes'e rağmen sağ beke bir türlü istediği oyuncuyu bulamayan Sarı-Kırmızılılar rotayı, Manchester City'den sezon sonunda ayrılacak olan Pablo Zabaleta'ya çevirdi.

        11

        Sözleşmesi bitecek olan 32 yaşındaki futbolcu ile pazarlıkların hemen başlaması bekleniyor.

        12

        Asıl pozisyonu sağ bek olan Arjantinli yıldız, gerektiğinde sol bek de oynayabiliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ