Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Günün transfer iddiaları!.. (25.05.2017) - Futbol Haberleri
        1

        FERDİ KADIOĞLU KARTAL YOLUNDA

        Beşiktaş'ın radarındakini Nijmegen forması giyen 17'lik Ferdi Kadıoğlu'nun babası Feyzullah Kadıoğlu, "Tabii ki oğlumun Şenol Güneş’le çalışmasını çok isterim. Taraftarları muhteşem. Beşiktaş gibi bir takıma nasıl hayır diyebilirsiniz” dedi. (Fanatik)

        2

        FENERBAHÇE'YE KÖTÜ HABER

        Taison için Shakhtar’a, Yarmalenko için Dinamo Kiev’e teklif edilen Emmanuel Emenike, Van der Wiel ve Miroslav Stoch geçer not almadı. İki kulüp de öneriyi inceledi, ancak teknik heyetlerinden olumsuz rapor gelince bu isimler geri çevrildi. (Fanatik)

        3

        ASLAN'DAN GOMIS'E TEKLİF

        Galatasaray, bonservisi Swansea City'de olan ve bu sezon Marsilya’da kiralık olarak forma giyen Bafetimbi Gomis'e yıllık 3 milyon Euro net ücreti teklif etti. Yıldız ismin temsilcileri ise yıllık 3.5 milyon Euro’dan 3 senelik sözleşme istedi. (Fanatik)

        4

        FELLAINI ISRARI SÜRÜYOR

        Trabzonspor'un kadrosuna katmayı çok istediği Manchester United'ın orta saha oyuncusu Marouane Fellaini için görüşmeler devam ediyor. (Fotomaç)

        5

        BEŞİKTAŞ, MANGALA'YI İSTİYOR

        Beşiktaş’ta Şenol Güneş 2 yıldır ısrarla kaliteli bir stoper istiyor. Devre arası yapılan Mitrovic hamlesi işe yaramayınca rota Fransız savunmacıya çevrildi. Rakipler Valencia ve Galatasaray... (Fotomaç)

        6

        FENER'İN RÜYASI BATSHUAYI

        Fenerbahçe, birçok bölgeye takviye yapacak ancak asıl bomba, yıldız bir forvetle patlayacak. Yönetimin hayalini süsleyen isim Chelsea’nin genç golcüsü Michy Batshuayi... (Fanatik)

        7

        ASLAN, CHELSEALİ TRAORE'Yİ İZLEDİ

        Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, Avrupa Ligi finalinde Tudor'un takımda görmek istediği isimler arasında yer alan Ajax'ın kiralık ismi Bertrand Traore'yi takibe aldı. (Fotomaç)

        8

        VISCA-YUSUF TAKASI

        Trabzonspor, Başakşehirli Edin Visca için yeniden harekete geçildi. Bordo-Mavililer'in Yusuf Erdoğan ve 1 milyon euro’luk bir teklif hazırladığı belirtiliyor. (Fotomaç)

        9

        BEŞİKTAŞ, MESUT ÖZİL'İ ALIYOR

        Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın, Arsenal'de sorun yaşayan ve yeni sözleşmeye imza atmaya yanaşmayan yıldız futbolcu Mesut Özil'i transfer etmek üzere olduğu ortaya çıktı. (Star)

        10

        FENER'E JUANFRAN İDDİASI

        Van der Wiel ve Şener’den istediğini alamayan Fenerbahçe’nin Deportivo La Coruna forması giyen 28 yaşındaki sağ bek Juanfran Moreno ile ilgilendiği iddia edildi. (Fotomaç)

        11

        BRUMA İÇİN 20 MİLYON EURO İSTENDİ

        Red Bull Leipzig, Portekizli futbolcu için Galatasaray’dan randevu istedi. Sarı-Kırmızılılar, yıldız futbolcu için 20 milyon euro bonservis bedeli belirledi.(Fanatik)

        12

        2. OLCAY OPERASYONU

        Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal’ın ısrarla istediği Beşiktaş'ın yıldızı Tolgay Arslan için Başkan Muharrem Usta bizzat devrede...

        13

        ATIBA İLE 1 YIL DAHA

        Beşiktaş'ta gelecek sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Atiba Hutchinson'ın kontratının 1 yıl daha uzatılacağı bildirildi. (Fanatik)

        14

        "SOSA, MILAN'DA KALACAK"

        İsmi Fenerbahçe ile anılan Jose Sosa’nın menajeri Favio Bilardo, “Sosa’nın isteği kariyerine Milan’da devam etmek. Türkiye konusunda birçok şey konuşuluyor ancak bize gelen resmi bir teklif olmadı” ifadelerini kullandı. (Fanatik)

        15

        NEGREDO VEDA ETTİ

        Galatasaray'ın golcü adaylarından Alvaro Negredo, kiralık oynadığı İngiliz kulübü Middlesbrough’a veda etti. (Fanatik)

        16

        EKİCİ YOKSA, RIBERIO VAR

        Trabzonspor'un Mehmet Ekici'nin yerine Al Ahli forması giyen Brezilyalı Everton Riberio'yu transfer etmek istediği ortaya çıktı. (Fotospor)

        17

        TÖRE DÖNÜYOR, 3 İSİM YOLCU

        West Ham United'da aradığını bulamayan ardından da sakatlık yaşayan Gökhan Töre sezon sonu Beşiktaş'a geri dönecek. Şenol Güneş, Töre'nin dönüşüne olumlu bakarken Pedro Franco, Mustafa Pektemek ve Aleksandr Milosevic'i kadroda düşünmediğini yönetime iletti. (Fotomaç)

        18

        VOLKAN VE HASAN ALİ'DE FLAŞ GELİŞME

        Fenerbahçe yönetimi, sezon biter bitmez sözleşmesi sona erecek olan Volkan Demirel ve Hasan Ali Kaldırım ile masaya oturacak. Volkan'ın tatile çıkmadan önce imzayı atması bekleniyor. Yurt dışından talipleri bulunan Hasan Ali için ise pazarlıkların daha uzun sürmesi muhtemel... (Fanatik)

        19

        BRUMA İÇİN İYİ HABER

        Bruma'nın menajeri Catio Balde, Galatasaray ile görüşmelerin olumlu geçtiğini söyledi. Balde, "Yeni sözleşme için Galatasaray ile görüşme halindeyiz, olumlu bir seyirde olduğumuzu söyleyebiliriz" dedi. (Fotomaç)

        20

        FIRTINA, LOIC REMY'NİN PEŞİNDE

        Trabzonspor, Chelsea'nin 6 milyon Euro bonservis bedeli düşündüğü Loic Remy'i tanıdık bir taktikle kadrosuna katacak. Bordo-Mavililer'in Beşiktaş'ın Demba Ba'yı aldığı gibi "bekle ve gör" taktiğini uygulayacakları bildirildi. (Fotospor)

        21

        KARTAL'DAN ÜÇLÜ İMZA

        Beşiktaş yönetimi 3 Haziran'da sürpriz yapacak... 3 yıldızlı formaların ardından Oğuzhan Özyakup ve Necip Uysal'la 4, Marcelo ile ise 3 yıllık sözleşme yenilenecek. (Fotospor)

        22

        HASAN ALİ'YE NAPOLI KANCASI

        Fenerbahçe'de sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Hasan Ali Kaldırım'a şimdi de Napoli talip oldu. İtalyan basınında yer alan haberlerde, Napoli'nin milli oyuncu için şartlarını zorlayacağı belirtildi. Tecrübeli oyuncu ile Celtic de ilgileniyor. (Fotomaç)

        23

        ENES'İ DEVLER İSTİYOR

        Twente formasıyla bu sezon adından söz ettiren Enes Ünal için Lille, Porto, Schalke 04, Werder Bremen ve Monaco'nun takipte olduğu iddia edildi. (Fotomaç)

        24

        YUSUF ERDOĞAN'DAN TAKAS İDDİALARINA SERT TEPKİ

        Trabzonspor'da formayı unutan Yusuf Erdoğan, Tolgay Arslan'a karşılık Beşiktaş'a verileceği iddialarına tepki gösterdi. Genç oyuncu, "Bu yöndeki haberlerden bende bıktım ve yoruldum. Çok sevdiğim Trabzonspor’dan ayrılmak gibi bir düşüncem yok. Bu haberler tamamen benim dışımda çıkan asılsız haberlerdir" dedi. (Fotospor)

        25

        MARIANI İÇİN BEŞİKTAŞ MESAJI

        Beşiktaş'ın Lugano'da forma giyen Davide Mariani ile ilgilendiği iddia edilmişti. İsviçre ekibinin Başkanı Angelo Renzetti ise "Herhangi bir teklif almadık. O bizim proje oyunclarımızdan birisi. Onu elimizde tutmak için herşeyi yapacağız" açıklamasında bulundu. (Fotospor)

        26

        FEYENOORD, İKİ FENERLİ'Yİ İSTİYOR

        Hollanda'da şampiyonluğa ulaşan Feyenoord, Fenerbahçe'nin iki yıldızı Van Persie ve Lens'i transfer etmek için kolları sıvadı. Lens ile anlaşma sağlanması halinde, Sunderland’e önce kiralama teklifi yapılacak. Bu kabul edilmezse, Feyenoord yönetimi bonservis için 6 milyon Euro’dan pazarlıklara başlayacak. (Fanatik)

        27

        BURSA İSTEDİ, SİVAS KAPIYOR

        Süper Lig’e geri dönen Sivasspor, daha önce Bursa’nın da talip olduğu Gaziantepspor'un forveti Nabil Ghilas için devreye girdi, görüşmelerde önemli mesafe katedildi. (Fanatik)

        28

        OĞUZHAN'DA 'SALİH UÇAN' KRİZİ

        Roma'nın başına geçen sportif direktör Monchi, Beşiktaş'tan Oğuzhan Özyakup'u transfer etmek istese de kendisine muhalefet olan isimler Fenerbahçe'den kiralanan Salih Uçan örneğini göstererek bu transfere karşı çıktılar. (Fotospor)

        29

        SON KARAR LENS'İN

        Fenerbahçe'de Jeremain Lens'in yeni sezonda kalıp kalmayacağı merak edilirken, benzer durumdaki Jeremain Defoe, sözleşmesindeki maddeyi kullanarak Premier Lig'den düşen Sunderland ile kontratını feshetti. Lens'in de Sunderland ile görüştükten sonra rotasını çizmesi bekleniyor. (Fotomaç)

        30

        LUCE'NİN YERİNE OĞUZ ÇETİN

        Razvan Lucescu'nun gelecek sezon çalıştırmayacağı Xanthi'nin başına Oğuz Çetin'in geçeceği iddia edildi. (Fotospor)

        31

        CANER'İN TAPUSU ALINIYOR

        Beşiktaş, sezon başında Inter'den kiraladığı Caner Erkin'i Şenol Güneş'in de onay vermesiyle 1 milyon euro'luk opsiyon ücretini verip bonservisini alacak. (Fotomaç)

        32

        AATIF CHAHECHOUHE SİVAS'A...

        Fenerbahçe teknik direktörü olması beklenen Aykut Kocaman verdiği raporda Aatif ile yola devam etmeme kararı aldı. Tecrübeli oyuncunun eski takımı Sivasspor ile görüştüğü, önümüzdeki günlerde anlaşmanın açıklanması bekleniyor. (Takvim)

        33

        MADRID'TEN AUBAMEYANG BOMBASI

        Flamengo'nun 16 yaşındaki yıldızı Vinicius Junior'u 50 milyon Euro bedelle kadrosuna katan Real Madrid, Borussia Dortmund'un Gabonlu golcüsü Pierre Emerick-Aubameyang için de 100 milyon Euro'yu gözden çıkardı. (Fotomaç)

        34

        KONYA, VELİ KAVLAK'IN PEŞİNDE

        Orta sahasını güçlendirmeyi hedefleyen Konyaspor’dan çifte bomba... Beşiktaş’ın kiralamayı planladığı Veli Kavlak’a teklif götüren Yeşil-Beyazlılar, Balıkesir’den ayrılan İshak Çakmak’la da yakından ilgileniyor. (Fanatik)

        35

        KARABÜK'TE BARIŞ HAREKATI

        Süper Lig’de kalmayı haftalar öncesinden garantileyen Karabükspor’da gündem transfer... Kırmızı- Mavililer, Altınordu'nun 19 yaşındaki yıldızı Barış Alıcı için temaslara başladı. (Fanatik)

        36

        ABOUBAKAR BİTTİ, BİTİYOR

        Beşiktaş, Vincent Aboubakar için 10 milyon euro olarak belirlenen satış opsiyonunda ciddi indirim yapılmasını isteyecek. Aboubakar’ı elden çıkarmaya sıcak bakan Porto’ya bonservis bedelinin yanı sıra gelecek sezon şampiyon olunması halinde bonus ödenmesi de teklif edilecek... (Fanatik)

        37

        AKHİSAR, BÜLENT'İ BİTİRİYOR

        Okan Buruk’un göreve gelmesinden sonra 7 maçta 6 galibiyet alan Akhisar Belediyespor, transfer çalışmalarına başladı. Ege ekibinin Balıkesirspor’la olan sözleşmesi 31 Mayıs’ta sona erecek Bülent Cevahir’le anlaşmak üzere olduğu öğrenildi. (Fanatik)

        38

        AYBABA, 5 BEŞİKTAŞLI'YI İSTEDİ

        Sivasspor'la TFF 1. Lig'de yaşadığı şampiyonlukla Süper Lig'e geri dönen Samet Aybaba, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ı aradı. Mustafa Pektemek, Andreas Beck ve Veli Kavlak'ı isteyen Aybaba, ayrıca Siyah-Beyazlılar'da kiralık oynayan Ersan Gülüm ve Atınç Nukan'la yola devam edilmeyecekse de kulüplerine teklif yapacağını söyledi. (Fotospor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ