Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son Dakika! Sabri Sarıoğlu ile Galatasaray yollarını ayırdı! - Galatasaray Haberleri

        NTV Spor'un haberine göre; Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu ile yollar ayrıldı. Sarı kırmızılı kulübün altyapısından yetişen ve sezon bitiminde sözleşmesi sona eren deneyimli oyuncu ile yeni bir anlaşma yapılmayacak.

        Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Sabri'yi arayarak yönetimin düşüncesini kendisine iletti. Başkan Dursun Özbek, teknik direktör Igor Tudor'un önümüzdeki sezon için kadroda düşünmediği Sabri Sarıoğlu'nun sözleşmesinin uzatılmamasını istemişti.

        Konuyla ilgili GS TV'de açıklama yapan Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, "Yıllarca Galatasaray'a hizmet vermiş, her türlü başarıların altında imzası olan Sabri ile yeni dönemde yeni bir kontrat yapılmayacak. Bunu da kendisine söyledik. Yakın dönemde; kendisinin de uygun olduğu bir zamanda bir tören, plaket ve teşekkür organizasyonumuz olacak. Çünkü kendisi 14 sene Galatasaray A Takımı’nda forma giydi. Başlı başına bir yıldızı var, 5 lig şampiyonluğu var. Kendisine Galatasaray camiası adına teşekkür ediyorum"diye konuştu.

        REKLAM

        GALATASARAY'DAN TEŞEKKÜR

        Galatasaray Kulübü, yeni sözleşme önerilmeyeceği duyurulan Sabri Sarıoğlu'na hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

        Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, 15 sezon yer aldığı A takımda en genç isimden kaptanlığa kadar uzanan süreçte Sabri Sarıoğlu'nun birçok başarı yaşadığına vurgu yapılarak, "Toplam 6 lig, 4 Türkiye Kupası ve 5 TFF Süper Kupa şampiyonluğu yaşayan Sabri Sarıoğlu'na sarı-kırmızı renklere verdiği katkı için teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında başarılar diliyoruz." denildi.

        A Takım'da 14 yıl forma giyen Sabri Sarıoğlu bu süre zarfında 6 Lig şampiyonluğu, 4 Türkiye Kupası, 5 de Süper Kupa kazanmıştı. Galatasaray'da 466 kez forma giyen 33 yaşındaki oyuncunun futbolu bırakabileceği, gelen teklifleri değerlendirmeye almayacağı ifade ediliyor.

        Sabri Sarıoğlu, sarı-kırmızılı formayla 466 maça çıkarak, 6 şampiyonluk 23 gol 51 asist ve 15 kupa görmüştü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ