Başkan Göksel Gümüşdağ’ın, 1 sene daha takımda kalmasını istediği genç futbolcu için 12 milyon Euro talep ettiği kaydedildi.
Kariyerine ingiltere’de devam etmek isteyen Cengiz’in, son kararı başkana bıraktığı ve Chelsea’nin 12 milyon euro’yu vermesi halinde Başakşehir’in de transfere sıcak baktığı ifade edildi.
YÜZDE 30’U ALTINORDU’NUN
Cengiz’i renklerine bağlama konusunda kararlı olan bir diğer ekibin de Freiburg olduğu öğrenildi.
Alman kulübünün, kanatlarda ve forvet arkasında görev yapan genç yetenek için teklifini 8 milyon Euro’ya kadar yükselttiği ileri sürüldü.
Başakşehir ile 2021’e kadar sözleşmesi bulunan milli futbolcu başka bir takıma giderse, altyapısından yetiştiği Altınordu Kulübü de transferden yüzde 30 pay alacak.
"PREMIER LİG'İ ÇOK İSTERİM"
Cengiz Ünder, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, “Premier Lig’de oynamayı çok istiyorum” demişti.
Genç yıldız, “Şu an orada oynayacak kadar güçlü değilim. Ama çalışırsam o noktaya gelebilirim. Her oyuncu Manchester United ve Chelsea gibi takımlarda oynamak ister. Bir gün o takımlardan birinde oynayacağıma inanıyorum” ifadelerini kullanmıştı.