Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Başakşehir'den Cengiz Ünder açıklaması (Cengiz Ünder hangi takıma transfer olacak?) - Rams Başakşehir Haberleri

        İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Asbaşkanı Mustafa Saral, genç oyuncuları Cengiz Ünder için İtalya ekibi Roma ve İngiltere kulübü Manchester City'nin resmi transfer teklifi yaptığını söyledi.

        Mustafa Saral, Cengiz'in geleceğiyle ilgili olarak bugün son kez bir değerlendirme yapacaklarını ve oyuncunun durumuyla ilgili kararın büyük olasılıkla gün içinde verileceğini bildirdi.

        Cengiz için iki kulübün de çok ısrarlı olduğunun altını çizen Saral, "Dünya futbolunun iki dev kulübünün oyuncumuzla ilgilenmesi bizleri de mutlu ediyor. İki kulüp de Cengiz'i kadrosuna katmak istiyor ve bunda ne kadar istekli olduklarını da gösteriyorlar. Cengiz Ünder için Roma ve Manchester City tekliflerini yaptı. Oyuncumuzun geleceğiyle ilgili kararı büyük olasılıkla bugün vermiş oluruz." ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        Saral, Cengiz Ünder için Avrupa'dan başka transfer teklifleri de geldiğini ancak bu iki kulüp dışındakileri değerlendirmeye almadıklarını belirtti.

        Öte yandan, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ da bugün takımın kamp yaptığı Slovenya'ya gelecek.

        "ROMA'YA GİTMESİNDEN YANAYIZ"

        Medipol Başakşehir Asbaşkanı Mustafa Saral, Cengiz Ünder'in transferi konusunda yaptığı açıklamada, "Manchester City ve Roma yaklaşık aynı teklifleri verdiler. Ama biz oyuncunun Roma'ya gitmesinden yanayız" dedi.

        Medipol Başakşehir'de gündem Cengiz Ünder'in transferi. Turuncu-lacivertli takım, genç oyuncuyu transfer etmek isteyen birçok dünya devinden transfer teklifleri alıyor. Geçtiğimiz haftalarda Manchester City yetkilileriyle Cengiz'in transferi için görüşen ancak bir anlaşmaya varamayan Başakşehir'in kapısını bu kez de İtalyan ekibi Roma çaldı. 19 yaşındaki futbolcunun transferi hakkında açıklamalarda bulunan Medipol Başakşehir Asbaşkanı Mustafa Saral, "Manchester City ve Roma hemen hemen aynı teklifi verdiler. Ama biz oyuncunun Roma'ya gitmesinden yanayız. Çünkü City, Cengiz'i satın aldıktan sonra Freiburg'a kiralamayı düşünüyor. Roma ise direkt ilk 11'de oynatabileceğini söylüyor. Oyuncunun kariyerini de düşünmek zorundayız. Tabii Roma'yı tercih etmemizdeki bir başka neden de Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olması. Bu aşamada Cengiz'in de fikirleri önemli. Belki kendisi Manchester City'e gitmek ister. Bugün transferin netleşeceğini düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ