Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Burak Yılmaz, İstanbul'da geldi - Trabzonspor transferi - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor'un Çin Süper Ligi ekiplerinden Beijing Guoan'dan kadrosuna kattığı milli oyuncuBurakYılmaz, bu sabah saatlerinde Atatürk Havalimanı'na geldi. Havaalanına 2 saat gecikmeli inen bordo-mavili oyuncuyu Trabzonsporlu taraftarlar karşıladı.

        Trabzonsporlu tarftarlar, milli oyuncuya 'Yuvana Hoş geldin Kral' şeklinde tezahüratlar yaptı. Taraftarlarla fotoğraf çektiren deneyimli oyuncu, yoğun güvenlik önlemleri altında havaalanından ayrıldı.

        Futbol yaşantısında 4 büyük kulübün de formasını giyen 32 yaşındaki golcü, 2015-16 sezonunun devre arasında Galatasaray'dan ayrılıp Çin Süper Ligi'ne transfer olmuştu. Beijing Guoan'ın 8 milyon Euro ödediği Burak, Çin Süper Ligi'nde oynadığı 28 karşılaşmada 19 kez rakip fileleri havalandırdı.

        REKLAM

        TRABZONSPOR KAP'A BİLDİRDİ

        Trabzonspor'dan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen yazıda, "Profesyonel futbolcu Burak YILMAZ' ın kulübümüze transferi konusunda, Beijing Sinobo Guoan F.C. ve futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır" denildi.

        YILLIK 3.2 MİLYON EURO ALACAK

        Trabzonspor'unBurak Yılmaz için Beijing Guoan’a 4.5 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi. Yıldız oyuncunun 3.2 milyon Euro yıllık garanti ücret alacağı ifade edildi.

        ÖZEL TÖREN YAPILACAK

        Bordo-Mavili taraftarların, Kral’a müthiş bir karşılama düzenlemesi beklenirken, kulübün de yıldız oyuncu için statta imza töreni gerçekleştireceği ifade edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ