Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Diego Costa'yı transfer etmek istiyor - Diego Costa transferinde son durum - Fenerbahçe Haberleri
        4

        Forvet hattına takviye için çalışmalarını sessiz ve derinden sürdüren Sarı-Lacivertliler’in Chelsea’nin İspanyol golcüsü Diego Costa’yı kiralamak için sıkı bir pazarlığa girdiği ortaya çıktı.

        5

        Hatırlanacağı gibi Londra ekibinin kadroda düşünmediği yıldız oyuncu için eski takımı Atletico Madrid devreye girse de İspanyol ekibi transfer yasağı nedeniyle Costa’yı beklemeye almak zorunda kalmıştı.

        6

        28 yaşındaki forveti bonservisiyle elden çıkarmak isteyen Ada ekibine 1 yıllık kiralama önerisi yapan Kanarya’nın kurmayları, bu teklifin reddedilmesi halinde ise bonservisiyle satın almak için farklı formüller üzerinde duruyor.

        7

        BEŞİKTAŞ DA ÇOK İSTEMİŞTİ

        Transfer dönemi boyunca adı birçok kulüple anılan Diego Costa, uzun süre Beşiktaş’ın gündeminde de yer almıştı.

        8

        Tecrübeli oyuncuyu kiralamak istese de Chelsea ile ortak noktada bir türlü buluşamayan Siyah-Beyazlılar, bu transferi rafa kaldırmak zorunda kalırken Beşiktaşlı taraftarların Costa’ya İnstagram üzerinden milyonlarca ‘Come to Beşiktaş’ (Beşiktaş’a gel) mesajı atması büyük ilgi çekmişti.

        9

        Maviler’in hocası Antonio Conte ile yıldızı bir türlü barışmayan ve kadro dışı bırakılan Costa, Şampiyonlar Ligi kadrosunda da kendisine yer bulamadı.