Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den Tevez'e 6 ay için... - Fenerbahçe Haberleri

        Milliyet gazetesinin haberine göre; F.Bahçe, disiplinsiz davranışları nedeniyle Manchester City'de kadro dışı kalan Carlos Tevez'e resmen talip oldu. Bu flaş iddianın sahibi ise 'Manchester Online' adlı haber sitesi. Site, 6-1'lik ManU galibiyetiyle iyice eli güçlenen City'nin hocası Mancini'nin, isteklerini yönetime kabul ettirmek için bastırdığını, Tevez'i ocak ayından itibaren takımda görmek istemediğini yazdı.

        YETERSİZ BULUNDU

        Haberde Tevez için pek çok teklifin detayları yer alırken, Fenerbahçe'nin de kiralık önerisi ile M.City'nin kapısını çaldığı belirtildi. Site, Fenerbahçe'nin yarım sezon oynatma karşılığı M.City'ye Tevez'in 6 aylık maaşının yarısı olan 2.4 milyon sterlin (2.7 milyon euro) teklif ettiğini ancak bu önerinin City yönetimi tarafından yetersiz bulunduğunu ileri sürdü.

        TRANSFER KAÇINILMAZ

        Fenerbahçe, 7 maçta 12 gol atarken, forvetler suskun kaldı. Semih henüz siftah yapamadı, Bienvenu ise 2 gol attı. Aykut Kocaman'ın Ali Yıldırım'la görüşüp santrfor isteğini yinelediği, arayışların İngiltere'nin yanı sıra Brezilya, Fransa, İtalya ve Hollanda'da sürdüğü kaydedildi.

        TEVEZ'E KARŞILIK MAİCON

        Mail on Sunday gazetesi, Tevez'i Fenerbahçe'nin yanı sıra İnter'in de istediğini, İtalyan devinin Arjantinli golcüye karşılık Maicon'u önerdiğini yazdı. Tottenham'ın da F.Bahçe gibi Tevez'i kiralamak istediği iddia edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ