Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Voleybol Galatasaray Daikin Gamze Alikaya'nın sözleşme - Voleybol Haberleri

        Galatasaray altyapısından yetişen ve 2 yıldır sarı-kırmızılı ekiplerde birinci pasör olarak görev yapan Gamze Alikaya, sözleşmesini 3 yıl daha uzattı. Galatasaray'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada 1993 doğumlu Gamze Alikaya, imzalanan sözleşme için tebrik edildi.

        "UZUN YILAR GALATASARAY ARMASI TAŞIMAK İSTİYORUM"

        Gamze Alikaya, Galatasaray'ın bir parçası olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Çok mutluyum. Galatasaray, içerisinde olmadan, bir parçası olmanın ne demek olduğunun kolay kolay anlaşılamayacağı, çok kıymetli bir camia. Erken yaşlarda bana nasip olan Galatasaray formasını layıkıyla taşımak için elimden geleni yapıyorum. Her zaman da yapacağım. Hocalarım, idarecilerim, yöneticilerim bana olan inançlarını her fırsatta dile getiriyorlar. Tüm bu desteğe, camiamızın ve taraftarımızın gösterdiği sevgiye, Kulübümüze layık olmak için çalışıyorum. Uzun yıllar Galatasaray armasını taşımak istiyorum ve bana inandıkları için tüm Galatasaray ailesine çok teşekkür ediyorum" açıklamasını yaptı.

        GÜNEYLİGİL: "GELİŞMENİN BİTMEYEN BİR SÜREÇ OLDUĞUNU KABUL EDEN BİR SPORCU"

        Gamze Alikaya ile küçük yaşlardan beri birlikte çalıştıklarını belirten Galatasaray Başantrenörü Ataman Güneyligil ise, "Gamze'yle küçük yaşlarından beri beraber çalışıyoruz. Geçtiğimiz senelerde eleştirilmesine neden olan tecrübe eksikliğini giderek üzerinden attı. Artık oyuncu karakteri de oturuyor. Kendisi ile gerçekleştirdiğimiz özel çalışmalarla performansını yükseltti. Hırslı ve gelişime açık, gelişmenin bitmeyen bir süreç olduğunu kabul eden bir sporcu. Gamze'yi tebrik ediyorum ve camiamıza hayırlı olsun diyorum" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ