Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Survivor'da kim elendi? Survivor'dan kim gitti? (9 Nisan Survivor) Nagihan'dan sürpriz Cumali teklifi!

        Survivor'da kim elendi? Survivor'dan kim gitti? Bu akşamın en öne çıkan sorularından biri. Survivor 2018'de bu akşam eleme heyecanı yaşandı. Takımların yeniden oluşturulması sonrası, ilk eleme yapıldı ve Gönüllüler takımından Cumali, Yağmur ve Funda arasından bir kişi Domink'e veda etti. Eleme heyecanından önce ise 2 tane ödül oyunu oynandı. İşte Survivor 2018'in son bölümünde yaşananlar...

        SURVİVOR'DAN KİM ELENDİ?

        Haftasonu Survivor'da yapılan ada konseyindeki oylamada ismi en çok yazılan Cumali, ilk eleme adayı oldu. İkinci eleme adayını dokunulmazlık kolyesi sahibi Damla söyledi. Damla, eleme potası için Yağmur'un adını söyledi. Bu akşam oynanan dokunulmazlık oyununu yine Ünlüler kazandı. Gönüllüler takımı gecenin sonunda konsey toplantısında, eleme adaylarından üçüncüsünü belirlemek için teker teker isimleri yazdı. İlk ismi yazan Cumali'nin "Her defasında beni sattın. Sattığın kadar satılırsın" deyip Anıl'ın ismini yazması dikkatleri çekti. Hakan'ın da Cumali ile olan dostluğunu eleştirdiği Anıl'ın ismini yazarken kullandığı sözler, Anıl'ın ismini kağıdın en alt kısmına küçük yazması ve kağıdın kenarını yakması dikkat çekti. 5 Funda 3 Anıl ve 1 Birsen için oy çıktı. Eleme potasına giren üçüncü isim Funda oldu. Acun Ilıcalı'nın halk oylamasını başlatmasıyla, Survivor eleme süreci başlamış oldu. Ödül oyunları sonrası ada konseyi toplandı ve Acun Ilıcalı Survivor'a veda eden ismi açıkladı. Yapılan oylama sonucunda rakiplerinden daha az oy alarak; Survivor 2018'e, Gönüllüler takımına ve Survivor olma hayallerine veda eden isim Funda Alkayış oldu.

        REKLAM

        SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Survivor'da ilk oyunun ödülü yemekti. Uzun süredir, yemek ödülü alamayan Gönüllüler için oldukça önemli bir oyundu. 2'li ekipler halinde oynanan voleybol oyununa Gönüllüler takımı kötü başladı ancak 6 - 1'den 9 - 6'ya getirmeyi başardılar. Ünlüler takımı ise 9 - 6 geriden gelip 10 - 9 yaparak ödülün sahibi oldular. Bu akşam ikinci oyun ise baraka ödülü için oynanan oyun da yine nefes kesen anlara sahne oldu. Bir takım oyunu oynandı. kıyasıya mücadelenin ardından sevinen taraf yine Ünlüler takımı oldu. Ünlüler 10 - 8 yenerek, barakanın sahibi oldu. En iyi performans gösteren erkek yarışmacılar Mustafa Kemal Kurt ile Ümit Karan olurken, kadınlar da ise Nagihan Karadere ile Damla Can oldu.

        NAGİHAN'DAN SÜRPRİZ CUMALİ TEKLİFİ

        REKLAM

        Nagihan, elemenin sonunda Funda'nın adaya veda etmesinin ardından sürpriz bir teklif yaptı. Nagihan, takımın erkeklerinin güçsüz olduğu özellikle Cumali'den yana sıkıntı çektiklerini anlatıp, Cumali'nin Ünlüler takımına transfer edilmesini teklif etti. Acun Ilıcalı, teklife yapılacak değerlendirme sonrası cevap verileceğini söyledi.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ