Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Survivor'da format değişti! Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Bir yarışmacı Survivor'dan çekildi!

        Survivor'da dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. All Star ve Gönüllüler takımları, dokunulmazlık sembolünü elde etmek için kıyasıya mücadele etti. Oynanan karşılaşmalar sonrasında da dokunulmazlık oyununun sahibi belli oldu. Öte yandan ada konseyinde eleme adayları belirlenecek ve gözler yarın yapılacak olan SMS oylamasına çevrilecek.

        ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

        Survivor'da yapılan ada konseyinde adı en çok yazılan Nevin, birinci eleme adayı oldu. Haftanın en iyi performansını gösteren Anıl ise Yağmur'un adını söyledi. Öte yandan dokunulmazlık sembolü sahibi Cumali deBirsen dedi ve üç eleme adayı da böylece belli oldu. Survivor Gönüllüler takımında adaya veda edecek olan yarışmacı, yarın akşam yapılacak olan SMS oylaması sonrasında belli olacak.

        GÖNÜLLÜLER'DE BATUHAN SURVİVOR'DAN ÇEKİLDİ, TAKIMLAR DEĞİŞTİ!

        Survivor'da ada konseyinde açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, "Son dakika gelişmeleri var, bunlarla ilgili bilgi vermem gerekiyor. Bu gelişmeler, bu konseyi Survivor'un en önemli konseyi haline getirdi. Gelişmelerden birincisi, Gönüllüler takımında yedek yarışmacı olarak katılan Batuhan'la ilgili. Batuhan, bugünkü bireysel dokunulmazlık sonrasında ekibimizle görüşerek Survivor'a devam etme şansının bulunmadığını, mental olarak kendisini iyi hissetmediğini ve Survivor şartlarını kaldıramadığını belirtti. Daha önce geçirdiği bir rahatsızlık var, bu konuyla ilgili olarak da Batuhan konusunda hassasız.

        İkinci habere geliyorum. Şimdi Survivor'un geleceğini değiştirecek bir haber vermem gerekiyor. Çok şaşıracağınız bir haber olabilir bu. Survivor'daki durumu hepimiz biliyoruz. 7 dokunulmazlık oyununun 6'sını All Star takımı kazandı. Şu anda takımlar arasındaki dengesizliğin net bir şekilde göründüğünü düşünüyoruz ve kesin olarak vardığımız kanı, bizim oluşturduğumuz All Star'ı yenebilecek bir takımın olmadığı. Yani bizim açımızdan Gönüllüler takımı son derece başarılı bir takım olmasına ve içinde 2 All Star yarışmacısı olmasına rağmen, Survivor şartlarında 10 senenin en iyi yarışmacıların bir araya geldiği bu takımı, Gönüllüler takımının şimdiye kadar 6-1 olan dengesizlikte devamında da bu konuda bir değişim olacağını düşünmüyoruz.

        İkinci önemli konu da, bu takım dengesizliğinin ödüllerde çok ciddi problemler yaratması ve bu yüzden zaten haftalık belli bir erzağınız var. Gönüllüler takımının bu erzak dışında yiyecekle buluşmamasının onlar için de ciddi bir problem olması ve en önemlisi takıma baktığımız zaman biz bu takımı yenebilecek bir takım yapabilir miyiz diye düşündük, bireysel olarak çok başarılı olan arkadaşların olduğu zaten bir gerçek. Ancak takım olarak, All Star'ı yenebilecek bir takım olduğunu düşünmüyoruz.

        "Survivor'da Gönüllüler konsepti bitti"

        Bizim kararımız, bugün itibarıyla Survivor All Star'da Gönüllüler konsepti bitmiştir. Bundan sonra yeni bir konseptle devam ediyoruz ve konseptte, Survivor All Star - Survivor All Star'a karşı olacak. Bu ne demek diyenler için biraz daha açacağım. Başlangıçta başladığımız 12 All Star'dan kalan 11'ini 6-5 olarak iki takıma böleceğiz. Her zaman söylüyoruz, Survivor bireysel bir yarışma ve her zaman dikkat ettiğimiz konu şudur: Survivor'u kazanacak kim olacaksa, bizim yaptığımız değişikliklerin bunun üzerindeetkisi olmaması gerekiyor. İki ayrı takıma dağılacaksınız, en baştaki 12 yarışmacı 11'i kaldığı için 6-5 şeklinde iki ayrı takım olacak. Geri kalan isimleri de o takımlara dağıtacağız ve bundan sonra Survivor bir kez daha başlamış olacak. 10-10 olacak takımlar, yarın itibarıyla son yarışmacıyı kaybedecek Gönüllüler ve takımlar 10-10 şeklinde devam edecek. Bu takımların birinde 5, diğerinde 6 tane All Star olacak. Bundan sonra oyunlarda aradığımız heyecanı hep beraber göreceğiz." açıklamasını yaptı.

        SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Dokunulmazlık oyununun ilk karşılaşmasında Yiğit ve Hakan karşılaştı. Parkura başa baş başlayan iki yarışmacıdan Yiğit öne geçti ve atışlara ilk başlayan yarışmacı oldu. Atışlarda başarılı olan Yiğit, rakibini 2-1 mağlup etti ve böylece All Star takımı 1-0 öne geçti.

        Damla ve Nevin Yanıt, ikinci oyunda karşılaştı. Parkurda iyi performans gösteren Damla, atışlara ilk gelen yarışmacı oldu. Atışlarda da iyi performans gösteren Damla, rakibini mağlup etti ve All Star takımı 2-0 öne geçti.

        REKLAM

        Üçüncü oyunda Hilmi Cem ve Anıl yarıştı. İki hızlı yarışmacının karşılaşmasında parkuru ilk bitiren isim Anıl oldu ve atışlara başladı. Atışlarda rakibini mağlup eden Anıl, Gönüllüler takımına ilk skoru kazandırdı ve skor 2-1 oldu.

        Dördüncü karşılaşmada Merve ve Nagihan yarıştı. Parkuru önde bitiren Nagihan, atışlara ilk başlayan yarışmacı oldu ve atışlara geçti. Atışlarda rakibinden daha iyi performans gösteren Merve, rakibini 2-0 yendi ve böylece All Star takımı skoru 3-1 yaptı.

        Murat ve Cumali, beşinci oyunda karşılaştı. Parkuru önde bitiren Murat Ceylan, atışlara da ilk başlayan isim oldu. Tahtaları takma etabında başarısız olan ve takılan Cumali'ye Hakan çok sinirlendi. Atışlarda başarılı olan Murat, rakibini mağlup etti ve All Star takımı skoru 4-1 yaptı.

        Altıncı oyunda Sahra ve Funda yarıştı. Parkuru rakibinden daha önce bitiren Funda, atışlara ilk başlayan yarışmacı oldu. Atışlarda rakibinden daha iyi performans sergileyen Funda, takımına ikinci skoru kazandırdı ve böylece skor 4-2 oldu.

        Dokunulmazlık oyununun yedinci karşılaşmasında Turabi ve Mustafa Kemal karşı karşıya geldi. Parkuru önde bitiren Mustafa Kemal, atışlara ilk başlayan isim oldu. Atışlarda başarılı olan Turabi, atışlarda ikide iki yaparak skoru 5-2'ye getirdi.

        REKLAM

        Sekizinci karşılaşmada Sema ve Yağmur karşılaştı. Parkurda başarılı bir performans gösteren Sema, atışlara da gelen ilk isim oldu. Atışlarda Sema rakibini mağlup etti ve toplam skor 6-2 oldu.

        Yiğit ve Anıl dokuzuncu karşılaşmada karşı karşıya geldi. Parkuru önde tamamlayan Yiğit, atışlara ilk gelen isim oldu. Atışlarda başarılı olan Anıl, rakibini yendi ve skor 6-3 oldu.

        Dokunulmazlık oyunundaki onuncu karşılaşmada Sahra ve Nagihan yarıştı.Parkuru önde bitiren Nagihan, atışlara ilk başlayan yarışmacı oldu. Atışlara başlayan Nagihan, parkurdaki performansını atışlarda da sürdürdü ve ikide iki yaparak skoru 6-4'e getirdi.

        On birinci oyunda Murat ve Mustafa Kemal yarıştı. Parkurda iyi performans gösteren Mustafa Kemal, Murat'tan önce parkuru bitirdi ve atışlara başladı. Atışlarda rakibini mağlup eden Mustafa Kemal, skoru 6-5'e getirdi. Oyun sonrasında Sahra ve Elif arasında kısa bir tartışma yaşandı.

        Berna ve Funda, on ikinci oyunda karşı karşıya geldi. Parkuru önde bitiren Funda, atış etabına ilk gelen yarışmacı oldu. Atışlarda rakibini mağlup eden Funda, skoru 6-6 beraberliğe getirdi.

        REKLAM

        On üçüncü karşılaşmada Turabi ve Hakan yarıştı. Parkuru önde bitiren Turabi, atışlara da ilk gelen yarışmacı oldu. Atışlarda başarılı olan Turabi, Hakan'ı mağlup etti ve All Star takımını yeniden öne geçirdi ve skor 7-6 oldu.

        On dördüncü oyunda Merve ve Yağmur karşılaştı. Parkuru önde bitiren Merve, atışlara ilk gelen yarışmacı oldu. Atışlarda başarılı olan Merve, skoru 8-6 yaptı.

        Sema ve Nevin, on beşinci oyunda karşı karşıya geldi. Parkuru önde bitiren Nevin, atışlara başlayan ilk yarışmacı oldu. Atışlarda rakibini mağlup eden Sema, skoru 9-6 yaptı.

        Dokunulmazlık oyununun on altıncı oyununda Hilmi Cem ve Hakan yarıştı. Parkuru önde bitiren Hilmi Cem, atışlara ilk gelen yarışmacı oldu. Atışlarda rakibini mağlup eden Hilmi Cem, skoru 10-6 yaptı ve dokunulmazlık sembolünü All Star takımı kazandı.

        GÖNÜLLÜLER TAKIMINDA BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU

        Gönüllüler takımının dokunulmazlık oyununu kaybetmesi sonrasında bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Bireysel dokunulmazlık oyununda Cumali, sona kalan Mustafa Kemal'i mağlup etti ve bireysel dokunulmazlık sembolünün sahibi Cumali oldu.

        Öte yandan haftanın en iyi performansını gösteren isim de Anıl oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ