Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "Camiler ve Din Görevliler Haftası" etkinlikleri kapsamında Of'ta emekli imamlar bir araya geldi.

        Kur'an-ı Kerim okunması ve dua yapılmasının ardından konuşan İlçe Müftüsü Özcan Yılmaz, din görevlilerinin toplumun manevi önderleri, temel taşları olduğunu söyledi.

        Doğumdan ölüme kadar toplumun her yerinde din görevlilerinin yer aldığına işaret eden Yılmaz, "Rabbim sizlerden razı olsun. Peygamberimizin makamını temsil ediyorsunuz. Onun görev ve sorumluluğuyla gayret göstermelisiniz. Emekli arkadaşlarımıza sağlık ve sıhhatler diliyorum. Din görevlisinin emeklisi olmaz. Bu vazifenin ölünceye kadar bizimle olduğunu unutmayalım." dedi.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ise herkesin ortak derdinin toplumun daha iyi ve güzelliklerle donanması olduğunu ifade ederek, "Müftülüğümüzle çok uyumlu çalışıyoruz. Etle tırnak gibiyiz. Ortak projeler yürütüyoruz. Hepinizin bu özel haftasını tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

        Konuşmaların ardından protokol üyeleri ile emekli imamlar hatıra fotoğrafı çektirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler